Red Zin

15 feb

Sally Hansen / Red Zin 016 /89,95,-

Red-Zin-610,-Sally-Hansen,-Salon-Manicure,-god-neglelak,-holdbar Red-Zin-610,-Sally-Hansen,-Salon-Manicure,-god-neglelak Red-Zin-610,-Sally-Hansen,-Salon-Manicure
Min gamle klassiske vinrøde neglelak var tørret ud, og jeg gik derfor på jagt efter en ny i Matas. Jeg fandt denne, som tilhører en serie, som efter sigende skulle indeholde hele 7  funktioner i en neglelak: farve, base-coat, top-coat, give samme glans som gelé, forstærke og være vækstfremmende for neglene, og modstandsdygtig over for afskalning. Jeg har ikke før nu kastet mig ud i en Sally Hansen neglelak, eller i hvert fald ikke en med farve – kun base/top coats, som jeg har været ret tilfredse med.

Neglelakken skal have minimum 2 lag og for mit vedkommende her, er der brugt 3 lag, da jeg godt kan lide, at farven er jævn over det hele – heldigvis tørrer den forholdsvist hurtigt. Holdbarheden er faktisk rigtig god i forhold til, at jeg hverken har brugt base eller top-coat.  Eneste minus er, at penslen kræver en smule tilvænning, da den er ret stor og samler meget neglelak.

– Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: