Fake your beauty

22 jan

Det undrer ikke nogen, at mange piger i dag får mindreværdskomplekser…

Dog er videoen ikke helt ægte, forstået på den måde, at (musik)videoen er filmet i flere omgange; en uden make-up og en med, hvilket vil sige hendes make-up ikke er computerskabt, og heller ej hendes bølget hår, det er faktisk hendes eget – det er blot en anden videoptagelse, som de har klippet sammen. Ikke desto mindre, fjerner det ikke det faktum, at man i dag kan redigere voldsomt meget både på billeder, men ikke mindst også på videoer – nok ikke ligeså nemt gjort, som set i videoen, men alligevel nok til at få både piger og kvinde til at jagte et helt urealistiske mål: det absolut perfekte

Her er endnu en tankevækkende video, hvis I ikke allerede har stødt på den

Så derfor piger, næste gang I ser en overnaturlig smuk pige i et tv eller i et blad, og får sådan en følelse af “øv, hvorfor ser jeg ikke sådan ud!”. Så tænk lige over det – I kan nemlig sagtens se sådan ud, blot med adskillige timers hjælp af diverse computer redigerings-programmer. Ej, men det er helt sikkert værd at overveje, at de smukke kvinder man konstant bliver bombarderet med måske ikke er alle sammen er helt ægte.

– Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: