Ny duft fra Hugo Boss

3 jan

Hugo boss jour pour femme campaignHugo Boss / BOSS JOUR / 50 ml. / 575 kr. / Matas

Jeg fik en prøve af denne parfume ved en tilfældighed, men blev så betaget af den, at jeg blev nødt til at anskaffe den. Nøgleordene til at beskrive parfumen ville nok være: let, inspirerende og yderst tiltalende. Parfumen skulle eftersigende være inspireret af Hugo Boss kvinden, som både er vellykket, elegant og on-the-go fra morgenstundens lysstråler der bryder frem.  Prisen er efter min mening ekstremt krydret, og desværre synes jeg ikke duften holder særlig længe og disse to ting, medfører til at jeg nok lige vil overveje lidt ekstra, om jeg vil købe den igen, omend jeg faktisk synes den er rigtig god!
– Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: