Ringholdere i krom

26 dec

Har du også svært ved at holde styr på dine ringe?
Jeg har i forvejen et smykkefad til mine ringe, men da jeg kommer til at lægge øreringe og diverse andre smykker i den, når jeg har travlt, bliver det hurtigt svært at holde styr på mine få favorit ringe. Derfor synes jeg, at disse små ringeholdere af mærket Umbra er ekstremt smarte, ikke nok med de kan holde styr på bestemte ringe, ser de også rigtige fine ud.

De findes derudover  i mange forskellige motiver, jeg fik den smukke ringholder, formet som en svane i julegave, som kan ses på nedenstående billede.

umbra, muse, zoola, ring holder, ringopbevaring
umbra, muse, zoola, ring holder, stål

De kan bl.a. købes i Inspiration og Imerco, både i deres butikker og i deres webshops.
De koster 69,95,-

– Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: