It’s APOCALIPS

22 dec

Apocalips campaignDenne lipgloss skulle efter sigende være ligeså pigmenteret og holdbar som en læbestift, blot mere skinnende.

Lipgloss,-RimmelJeg fik i øvrigt denne lipgloss i en kalenderpakke fra Matas, som min søde kæreste havde købt til mig.

Apocalips,-lipsgloss,-solstice-201,-Rimmel-LondonPenslen fungere faktisk fin, da der er et lille hul i midten af den (som ikke lige kan ses på billedet), som gør at den holder/samler på selve glossen, hvilket betyder, at man ikke behøver at blive ved med at dyppe den for at få mere gloss på, omend jeg faktisk ikke helt er vild med denne slags “svampe-agtige” pensler.  Den føles ydermere cremet og fugtig uden dog at være klistret og på samme tid skinnede, hvilket er et stort plus. Jeg synes dog ikke den holder specielt godt på farven, og skal derfor lige påføres i ny og næ. Lige akkurat denne farve, kan jeg rigtig godt lide, da den nemlig ikke er “for meget”.. Hvis man gerne vil have en lidt mere intens farve, skal man blot putte lidt mere på.  Den dufter lidt specielt, sådan meget sødligt, men det gør de fleste af Rimmels læbestifter, man bemærker det dog ikke specielt når man har den på.

Apocalips,-Solstice, 201-lipgloss,-Rimmel  Apocalips-lipgloss,-Solstice-201,-SIX,-accessories,-øreringe,-guld,-earrings,-goldRimmel / Solstice 201 / 69,95,-

Den ville være ret god til en lidt vildere øjen make-up, da den som sagt er forholdsvis neutral.
Set i forhold til prisen, kan den i bund og grund anbefales. Jeg har desuden lige set, at man kan få nogle bestemte farver til 34,95, på Matas’ webshop.

– Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: