Når stressen rammer

15 dec

Jeg er ekstremt stresset i øjeblikket, og jeg hader virkelig at være det! Jeg har nemlig en tendens til at blive rigtig aggressiv over det mindste, hvilket desværre går ud de nærmeste, men heldigvis ved de det godt. Det værste er, at når man selv har det skidt, og man lader det gå ud over andre. Jeg får lyst til at græde bare af ren og skær frustration eller skrige mine lunger ud, men hvad hjælper det? Tingene ordner sig ikke af sig selv, så jeg må bide i det sure æble og kæmpe videre. Det er heldigvis kun i en periode, og jeg bliver simpelthen nødt til at følge de råd, som jeg gav i et tidligere indlæg her, omend det lige nu og her er rigtig svært. Især fordi jeg mere eller mindre intet overskud har til noget som helst, ikke engang det at se en god film eller serie uden at falde i søvn.

Halskæde: SIX

Halskæde: SIX


Et af mine nytårsforsæt må være:
Lad være med at overbooke dig selv og ydermere bliv bedre til at sige nej!

Og det er snart jul, så hvad har jeg egentlig at være så sur over?

– Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: