Mine julegaveønsker: få inspiration

4 dec

Har I endnu ikke få skrevet ønskelisten og/eller mangler I stadig at købe en julegave til en I har nær? Måske fordi I ikke lige kan finde på noget, jamen så få da lidt inspiration fra min ønskeliste.

1. Vagabond Berlin støvlerBerlin Vagabond, plateau støvleNu har Vagabond efterhånden lavet flere udgaver af disse plateau-støvler, og jeg er vild med det.  Det er en genial hverdags-sko, som lige giver et par centimer ekstra. – De kan købes i flere butikker bl.a. Jette Ris og fås online brandos.dk

2. NavnehalskædeGold_Carrie_style_Name_Necklace, navnehalskæde Disse kæder blev især populære pga. Carrie Bradshaw i Sex & the City serien. Jeg synes de er super søde! De kan fås både i guld og sølv. – De fås  bl.a. på minnavnehalskaede.dk og chanti.dk

3. Gavekort

Gavkort, ønskeI min familie giver vi sjældent penge til jul, hvorfor et gavekort er en anden mulighed til selv at vælge ens gave. Og desuden  et godt ønske, hvis man ikke lige står og mangler noget lige nu og her. Ikea er altid et godt valg, da man på et eller tidspunkt helt sikkert skal bruge noget derfra.  Og  hvis man har en iPhone, iPad eller Mac computer, kan man jo ønske sig et gavekort til iTunes eller App store.

4. Hunter gummistøvler Hunter rain boots, gummistøvler, socks, sokkerJeg har endnu ikke fået anskaffet mig et par, men jeg er vild med det, at man kan slå to fluer med at smæk ved at både bruge dem som gummistøvler, men også som vinterstøvler ved at købe nogle sokker til.

– De kan købes i flere butikker bl.a. i Magasin

5. Onepiece, jumpsuit, onesie Onepiece-WomensKønne er de måske ikke, men de endnu engang skønne at have på til en hjemmedag, til og fra træning eller bare indkøb.  De fås i mange mærker, jeg er dog helt klart mest til den originale OnePiece, som dog også er rigtig pebret af ris, men heldigvis ofte på tilbud.

– De kan både købes online og  i diverse butikker, som kan findes på hjemmesiden onepiece.com De billigere udgaver kan bl.a  findes bubbleroom.dk og har også set dem i H&M.

6. Mac stickerMac stickerJeg synes de er en vildt sjov accessorie til ens computer, og så opstår der heller ikke problemer med at kende forskel på ens computere, når man er sammen med andre, som har samme Mac.

– De koster fra omkring 89,- og kan bl.a. købes på http://www.makeitstick.dk/

7. Forkælelse med Smart box En skøn behandling, smart box Smart box konceptet er jo intet mindre genialt. Årsagen til at jeg lige netop ønsker “En skøn behandling” er, at jeg rigtig gerne vil have noget afslapning enten i form af spa, massage og/eller ansigtsbehandling.

– De forhandles bl.a. i Bog & Idé, Arnold Busch, Illum og Magasin. Se mere på smartbox.dk 8.  Moroccanoil shampoo og balsam

Shampoo, balsam MoroccanoiBåde shampoo og balsam indeholder den meget positive-omtalte Argan olie, som efter sigende skulle fungere som et mirakelmiddel for tørt og skadet hår, og bevare ens lækre sunde hår.

– De forhandles i mange frisørsaloner og bl.a. på nettet på nicehair.dk

Jeg håber I fik lidt inspiration – Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: