Lidt om Hunger Games og absurde skønhedsidealer

30 nov


Hunger games 2, Catching Fire
Jeg så filmen i går og havde visse forventninger til filmen, da jeg rigtig godt kunne lide 1’eren, og jeg må sige, at den fuldstændig overgik mine forventninger! Jeg blev ekstremt fanget af filmen i sådan en grad, at jeg selv forestillede mig, hvad jeg ville gøre, hvis jeg stod i de samme situationer.  Denne slags film kræver dog også, at du kan indleve dig i filmen, ellers kan den godt blive lidt plat og urealistisk.  Jeg  elsker især gladiator-konceptet, blot i en fremtidig udgave.

Ydermere kan jeg rigtig godt lide skuespilleren Jennifer Lawrence, som spiller hovedrollen Katniss. Hun spiller i øvrigt Mystique i X-Men. Hun blev kritiseret for at være for tyk til rollen, hvor hun skal spille en pige fra et sultende arbejder distrikt. Nogle mente, at hun ikke så ud som, hvad bøgerne havde beskrevet, nemlig sultende tynd. Utroligt nok, har hun håndteret kritikken virkelig flot og bl.a. udtalt:  “I do want the stick-thin trend to end.”
Derudover er det fuldstændig forkasteligt, at nogle ligefrem har kaldt hende overvægtig, som i øvrigt må være målt ud fra en helt absurd Hollywood standard – hendes krop er da misundelsesværdig, men bedøm selv!

JenniferLawrence

Kort tilbage til filmen … Jeg kan absolut også anbefale soundtracket til filmen!
Her er  lidt


– Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: