Kvindekroppen

10 nov

Fotografen Matt Blum har siden 2005 med konceptet The Project NU  taget  billeder af ganske normale kvinder i deres eget hjem og uden brug af photoshop. Han vil nemlig vise verden, at skønhed kommer i  alle størrelser, aldre, farver og former. Jeg er utrolig fascineret af hans billeder og deres hudløst ærlige fremtoning, som sætter gang i tankerne;
man har kun denne ene krop, hvorfor dog ikke bare elske den, med eller uden den smule appelsinhud eller enkelte strækmærker!?

Matt blum, the NU project 8Matt Blum, the NU project 11Matt Blum, the NU project  5Matt Blum, the NU project 2Matt Blum, the NU project 14Matt Blum, the NU project 13Matt Blum, the NU project  3Matt Blum, the NU project  4Matt Blum, the NU project 15Matt blum, the NU project 6Matt blum, the NU project 9Matt blum, the NU project 7Matt blu, the NU project 1

Dette er blot et meget lille udvalg af hans billeder. Se mere  på hans egen hjemmeside, hvor du evt. også kan støtte hans projekt ved at købe hans bog, så han kan komme på en Europa-tur og til Danmark næste år

www.thenuproject.com

– Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: