Salater og Bevco.dk

26 dec

Nu er der ikke længe til at det nye år begynder og i den anledning, har nogle af jer sikkert forskellige nytårsforsæt… Desværre er nytårsforsæt – i mine øjne – noget som er med til at stille nogle urealistiske høje krav til sig selv, hvor man i mange tilfælde ikke kan overholde dem, og så kan man efterfølgende gå og slå sig selv i hovedet. Derfor synes jeg hellere, at man bør lave få og realistiske nytårsforsæt evt. med nogle delmål.

Det-Gode-Køkken,-Salatværksted1Et af mine mål er, at jeg skal lave mere sundt, men velsmagende mad… Bruge mere tid på maden og arbejde det ind i hverdagsrutinen og måske derved slippe for hurtigløsninger i form af snacks eller andet usundt mad. Jeg vælger med vilje ikke at sige, at jeg vil tabe mig så og så mange kg, da det er en usund måde at tænke på – det var det i hvert fald for mig. Jeg kan skrive under på, at jeg ikke blev mere lykkelig eller tilfreds fordi vægten viste noget mindre.. Jeg tror meget af det ligger psykisk, og i første omgang, at det i bund og grund handler om, at man skal acceptere, elske og nyde sin “nuværende” krop! Få det godt med ens krop og i stedet lade være at bilde sig selv ind, at man først bliver tilfreds og ikke mindst lykkelig, når man vejer 2 eller 10 kg. mindre. Jeg tror også vægttabet kommer mere naturligt, når det ikke føles ligeså påtvunget.

Jeg har i lang tid forbundet sund mad især salater med noget kedeligt, men desværre en nødvendighed. Sådan behøver det slet ikke være. Jeg fik bøgerne Det Sunde Køkken samt Salatværksted i julegave, som jeg allerede kendte lidt til i forvejen. Jeg har prøvet nogle af salaterne, og de er virkelig gode. Salaterne er så gode, at man faktisk kan sige “hvad skal vi have med salaten” i stedet for “hvad skal vi have til kødet”, hvilke jeg tror er en sundere måde at se maden på.

Lidt vin til maden

Chianti, Barbera D'astiNu hvor jeg vel lave mere sundt og lækkert mad, må der gerne drikkes et glas vin til i ny og næ.
Jeg har desuden lige modtaget tre vine fra Bevco.dk, hvilket er en rigtig god og overskuelig hjemmeside med diverse vine, champagne, øl og andet spiritus. Da jeg stadig er ny inde for vin-verdenen, værdsætter jeg Bevco’s serverings forslags fx at Montagnana Chianti er god til fjerkræ, pastaretter og stegeretter.

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: