Get that BB!

19 dec

Nå for søren, så blev bloggen lige for meget igen, men nu burde den fremover kører normalt igen med er par indlæg om ugen…

BB creamJeg er desuden begyndt at bruge Garniers  BB Cream Miracle Skin Perfector, som er en vidunderlig opfindelse og nu blevet fast inventar i make-up pungen.  BB cream kan findes i mange udformninger og  mærker, men er overordnet kendetegnet ved at være en hudpleje og make-up på samme tid. Garniers BB cream gør dog hele fem ting; den ensarter hudtonen, fugter, korrigerer, giver glød og faktor 15 solbeskyttelse.

Jeg hader normalt at bruge foundation, da det ofte kan se unaturligt ud, fedter for meget, og jeg føler min hud slet ikke kan ånde, men de problemer er ikke eksisterende med BB cream! Dog skal det lige nævnes, at den ikke er ligeså dækkende som en normal foundation, men det kan ordnes ved siden af med en concealer. En anden fordel er at den er super billig og koster kun 80-90 kr. Jeg fandt den desuden i Føtex her for leden dag til blot en flad 50’er…
Læs mere om creamen HER!

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: