Simpsons

28 nov

Noget som kan få mig i godt humør i disse mørke og kolde dage, er den animerede serie The Simpsons.

Til jer som på mystisk vis ikke skulle kende den amerikanske serie The Simpsons, er serien et satirisk parodi på den amerikanske livsstil, som tager dens afsæt i den dysfunktionel (gule) familie bestående af en far, mor, søn og to døtre og deres to kæledyr.

Faderen som hedder Homer er smådum, har lidt af et alkoholproblem, og er et generelt dårligt forbillede for børnene. Moderen hedder Marge og er hjemmegående og en typisk stereotyp amerikansk husmor. Den 10-årige søn Bart er lidt af en rod. Lisa er et 8-årige geni, hvis talenter ofte bliver overset. Maggie er babyen som ikke taler, men kun kommunikere igennem sin sut.

En af grundende til at jeg finder Simpsons serien rigtig god og intelligent er, at den virkelig tager fat på nogle kontroversielle emner og sommetider med budskaber og stof til eftertanke skjult i form af satiriske parodier, som fx fedme epidemien i USA, krig og bare helt generelt det amerikanske kultur og samfund.

En anden ting som gør serien fangende, er at der ofte optræder kendte mennesker, som faktisk spiller dem selv som fx Paul Mccartney, Dolly Parton, Elton John og Mel Gibson. Se alle dem som har medvirket HER!

En af de seneste tilføjelse til rækken af kendte, der har medvirket i serien er pokerstjernen Jennifer Tilly, som i øvrigt også tidligere var gift med Sam Simon, som var en af medskaberne af Simpsons og som også spillet en del poker.

/Shirley

En kommentar til “Simpsons”

  1. lars_lid123 januar 14, 2013 hos 7:18 pm #

    Tak for tippet, Shirley. Det er rart at få nogle ideer til nye, spændende serier! Tak for en dejlig blog ❤ Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: