Julegaveguiden del. 1

25 nov

December måned nærmer sig, og såvel som julen forbindes med hygge, forbinder jeg den også med en masse unødvendig stress.. Jeg er ALTID sent ude med at købe julegaver og faktisk også med at skrive en ønskeliste, men i år skal det være anderledes – jeg har allerede tænkt på gaver nu…

GAVEN TIL HENDE
– og inspiration til hvad du som kvinde kan ønske sig

1. Fifty Shades triologien

Bøgerne har ry for at indeholde en masse saftige sager, som måske kunne overføres til kæresteforholdet, hvem ved? Jeg er selv gået i gang med dem, og synes de er ekstremt gode og meget fængende!

Pris: 100-150,- pr. styk eller køb dem alle tre igennem Groupo  tilbud her
Købes: De fleste større supermarkeder, Bog & Idé, online etc.

2. Det sikre gavekort
Gavekort er altid en sikker vinder, men ikke en speciel personlig gave. I stedet for at give/ønske traditionelle gavekort som til fx Matas, kunne man i stedet give/ønske gavekort til online shopping sider som eksempelvis Nelly.com eller Asos.com – der findes ikke noget bedre end online shopping! En anden idé ville være et gavekort til en undertøjbutik, hvem elsker ikke lækkert undertøj og vupti, så har både du og kæresten fået noget ud af gaven ..

3. Den dyre teknologiske
Hvem husker ikke Polaroid kameraet og de mange små billeder man klistrede på tøjskabet og væggene?
Kameraet er nu kommet i fornyet udgave, hvor man kan se billederne, inden de udprintes, og derudover er prisen på filmene til  kameraet billigere, så der er en del at spare, selvom kameraet ikke er helt billigt. Det er desuden muligt at gemme billederne i den indbyggede hukommelse, og også muligt at indlæse billeder direkte fra computeren og udskrive dem.

Pris: Ca. 1950-2200,-
Købes:
fx på pixmania.com


4. Oplevelsesgaven

Jeg elsker oplevelsesgaver, de både personlige og noget man som regel kan gøre i selskab med en anden.
Ridning, biograf-forpremiere, middag, wellness, skønhed, ferie  – mulighederne er uendelige!

Priser: ca. 200 og op.
Steder: fx oplevelsesgaver.dk, smartbox.dk, eller liveit.dk

5. Det lækre Urban Decay make-up
Urban Decay ligger helt i toppen af min liste af hvad angår øjenskygger! De SÅ forbandede lækre!!!! Konsistensen er blød og  cremet, hvilket gør den nem at arbejde med. Farverne er mange og super intense. Paletterne findes i to udgaver, som I kan se på ovenstående billede. Jeg ejer desværre (indtil videre) kun 2’eren, men skal absolut også 1’eren – den måtte rigtig gerne ligge under juletræet! Øjenskygge penslen som medfølger til 2’eren er også rigtig god, hvor der på den ene side er en alm. øjenskygge børste og på den anden en ‘blend’ børste.

Pris: 333-375,-
Købes: 1’eren kan købes på Beautybay.com (gratis forsendelse).
2’eren kan købes i Sephora, som ligger i Illum på Strøget eller i Fields.

6. Den smarte bølgetang/wave maker
I stedet for traditionelle krøller, så kan man kaste sig ud i de såkaldte beach waves, som efter min mening ligner permanente krøller. Jeg synes det ser møgfedt ud! Den skal med sikkerhed på ønskelisten.

Pris: 233-349
Købes: Babylis bølgetangen kan købes på beautybay.com (gratis levering) og den fra OBH Nordica på elgiganten.dk

7. Statement smykket af  Zarah Voigt

Desværre er Zarah Voigts smykker ikke helt billige, og det er nok også af den årsag, at endnu ikke ejer noget af hende… Jeg har samlet de af hendes øreringe, som jeg højst sandsynligt ville opgive min højre arm for, hvis muligheden endelig opstod. Det fantastiske ved øreringene er, at de er statement øreringe uden at være for meget.

Pris: 1100-2450,-
Købes: zarahvoigt.com eller i butikken på Gammel Mont 23, DK-1117 Copenhagen

8. Den praktiske Vagabond Gaga sko

Dét som jeg elsker ved denne sko er, at de mere eller mindre kan bruges året rundt (selvom de nok bliver lidt varme i 30 grader). De kan efter min mening både bruges til hverdag, men også i byen pga. den helt tilpas højde plateau, som man faktisk slet ikke mærker når man har dem på.

Pris: 900,-
Købes:

fx. zalando.dk (gratis levering) og har også set dem i en Jette Riis butik

9. Det personlige Spinning ring smykke

Måske er det bare mig, men ringe betragter jeg som en meget personlig gave – måske pga. associationen til vielsesringen?
Jeg ejer allerede en del af disse Spinning ringe, men kan slet ikke få nok af dem, da man jo kan sætte flere ringe sammen på uendelige mange kombinationer..

Pris: 159-1199.-
Købes: på spinningnoon.com og kan findes i de fleste smykkebutikker

10. De plejende produkter fra Matas’ naturserie
Jeg ejer allerede et par produkter fra Matas’ naturserie, og jeg kan varmt anbefale den. Jeg lægger vægt på, at mine cremer ikke indeholder parfume, og de må gerne være økologiske og lige netop disse krav imødekommer naturserien.

Pris: 50-80,- pr. produkt
Købes: i Matas eller på deres hjemmeside matas.dk

Hold øje med bloggen de næste par dage, hvis I står og mangler inspiration til, hvad I kan give jeres flirts eller kærester.

Hvis I har idéer eller allerede ved hvad I vil købe til jeres kærester, må I meget gerne dele idéerne ved at sende en mail til Shirleys4ever@hotmail.com – tusinde tak!

/Shirley

En kommentar til “Julegaveguiden del. 1”

  1. sophie november 29, 2012 hos 10:39 am #

    uh der var mange gode ideer 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: