SHIRLEYNDOTCOM

14 nov

INSTAGRAM
På jeres opfordring i Instagram afstemningen, har jeg nu lavet en konto derinde eller rettere sagt, havde jeg faktisk en inaktiv bruger derinde, som jeg nu har gjort aktiv – okay flueknepperi! MEN, pointen er, at jeg tidligere ikke helt kunne se idéen i både at have en  blog, Facebook side samt en Instagram profil, det ved jeg stadig ikke helt om jeg kan, men er villig til at give det et forsøg, og det virker jo som en god erstatning, når jeg i små perioder ikke har tid til at blogge særlig meget.

Jeg er som sagt  stadig “ny” derinde, da jeg aldrig rigtig har brugt det, så hav gerne lidt tålmodighed med mig. Følg mig derinde: shirleyndotcom

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: