Skulle man ….?

11 nov

Jeg har desværre haft travlt med studiet samt arbejde og derfor ikke haft specielt meget mulighed for at blogge ..  Jeg lover selvfølgelig en masse lækre indlæg inden længe… Nu hvor jeg i perioder har lidt travlt, så overvejer jeg at oprette en Instagram konto, hvor jeg fx kunne smide billeder fra min hverdag bl.a outfits, nyeste køb  – måske også sådan en slags ‘appetizer’, inden jeg blogger mere detaljeret om det. Det kan eventuelt give jer et større indblik i mit liv, og på den måde lære mig bedre at kende..
Det er selvfølgelig kun noget, som jeg vil gøre, hvis I synes det er en god idé. Giv derfor gerne din mening til kende herunder i  afstemningen og/eller i en kommentar …På forhånd tak!

/Shirley

2 kommentarer til “Skulle man ….?”

 1. louisetoya november 12, 2012 hos 2:37 pm #

  Ja – vil rigtig gerne følge dig på instagram. Og wow et smukt billede!

  http://www.louisetoya.blogspot.com

 2. Sabah november 14, 2012 hos 6:18 pm #

  Her en lille rabatkode hvis du skulle have lyst til at købe et par Jeffrey Campbell sko. Koden giver 20% rabat på køb, men KUN i dag!

  jeffreycampbellzalando12

  Happy Shopping 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: