Lyserødt

3 nov

Lidt nyt fra make-up mærket ELF
Som vist skrevet i et tidligere indlæg, er jeg ret stor fan af Elf, da priserne er VIRKELIG budgetvenlige, og kvaliteten er helt fin til prisen. Derudover har de ofte diverse rabatter, hvor man fx kan spare mellem 10-40% på alt eller gratis forsendelse.Jeg fik købt 1 læbestift i farven ‘Classy’, 1 lipgloss i farven ‘Nude Pink’ – på billedene har jeg faktisk begge på, da jeg synes det gør farven mere intens. Derudover, fik jeg købt 2 neglelakker i farven ‘Coral’ (den på ringefingeren) og ‘Berry Pink’ (dem på de resterende fingre).

Jeg plejer aldrig at have en ligeså lyserød læbestift, da jeg synes det kan blive lidt for kvalmende sødt…
– hvad synes I om lyserøde læbestifter?

/Shirley

4 kommentarer til “Lyserødt”

 1. saba november 4, 2012 hos 9:17 pm #

  Hvilken mascara har du på og har du eyelash extension på? 🙂

  • Shirley N november 7, 2012 hos 5:32 pm #

   Jeg bruger Scandal Eyes fra Rimmel, som også er min yndlings mascara i forhold til prisen 🙂

   Nej, jeg har ikke længere eyelash extensions på ..

   • Saba november 8, 2012 hos 8:49 pm #

    woouw, så må jeg godt nok sige dine vipper er smadder flotte! er det den liillae eller den orange af dem du bruger =)

   • Saba november 8, 2012 hos 8:51 pm #

    Har lige set det er den orange. Søgte på mascara i søgefeltet, så smart ;.) men tak

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: