Graffiti på beautybay

2 nov

Graffiti, limited edition kollektion fra Nails Inc.

Ved første øjekast af disse 4 Graffiti neglelakker var jeg helt solgt  – jeg blev nødt til at eje en enkelt! Jeg er også lige pt. inde i en “neglelaks-periode”, hvor alle neglelakker virker ekstra tiltalende, og jeg kan slet ikke få nok af dem – kender I det? Jeg får det skiftevis med fx tøj, sko, make-up og nu neglelak igen …

Valget faldt på Camden Lock til 90,-, som jeg købte over BEAUTYBAY.COM, der har gratis forsendelse til hele verden. Det bliver med sikkerhed en af mine nye yndlings shopping-sider, når det gælder make-up og neglelak, da man kan spare lidt og derudover få mærker som Urban Decay og Too Faced, som laver rigtig lækkert make-up. Ikke nok med det så har de utallige af lækre neglelakker i alverdens farver fra fx Essie, O.P.I., China Glaze osv.

Jeg tager selvfølgelig nogle billederne af lakken og laver den kort anmeldelse af den, når den engang kommer frem…

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: