Do it a la Kim Kardashian

30 okt

Outfittet fra Guccis forårskollektion 2011
Et lige lovlig vildt outfit efter min mening, men hvis underdelen nu havde været sort samt stiletterne, så tror jeg det kunne have  fungeret.

Jeg fandt disse kjoler på Trendsales under festkjoler og tænkte straks på Kim Kardashians kjole. Kunne faktisk godt forestille mig hende i en af disse kjoler, hvis der havde været et designermærke i nakken. Jeg kan dog ikke helt beslutte mig for om kjolerne blot er sådan lidt cheasy eller nu engang fine nok.. ? Ej, det bliver måske en anelse for diva til mig, men måske kunne kjolen være noget for de af jer som er Kim Kardashian “fans”. Direkte link til kjolerne kan findes HER!

/Shirley

– Sponsoreret af Trendsales

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: