En af mine absolutte yndlings film til dags dato

23 okt

Livsbekræftende; den får dig til at græde, den får dig til at le …
– Det er helt sikkert en film som vil gøre indtryk på dig

Da jeg selv hørte plottet første gang, tænkte jeg ærlig talt gaaab, men jeg skulle blive grueligt overrasket. Jeg tør næsten ikke fortælle, hvad den omhandler, da det højst sandsynligt kun vil skræmme folk væk, og ord er faktisk slet ikke tilstrækkelige nok til at beskrive denne fantastiske film …

Here it goes! 
Det er en fransk film, som omhandler en yderst rig mand, som er kvadriplegiker (larm fra hovedet og ned), som søger en hjælper. En mørk smart og lidt små-krimminel mand dukker op til denne samtale, men som faktisk ikke ønsker jobbet, han ønsker blot et stempel på hans papir, så han igen kan modtage kontanthjælp. Dette bliver begyndelsen på et fantastisk venskab og eventyr…  Ja, det lyder som sagt ikke som den mest spændende film og derfor SKAL man se filmen!

Filmen er oprindeligt fra 2011, men pga. den efterfølgende massive succes, bliver den vist i biograferne i November, helt specifikt fra d. 22 november i danske biografer ..

Filmens soundtrack er også helt fantastisk, hvis man er til klassisk musik (og ellers bliver man det i hvert fald efter have set filmen)
Filmen er inspireret af virkelig hændelser fra historien/bogen You Changed My Life af Abdel Sellou

Er der andre som har set filmen og i så fald, hvad synes I om den …?

/Shirley

2 kommentarer til “En af mine absolutte yndlings film til dags dato”

  1. Benjamin Wulff december 15, 2012 hos 8:10 pm #

    Jeg synes den var ligeså fantastisk som du! Som udgangspunkt når jeg tænker franske film tænker jeg GAAAAB! Dog med enkelte perler imellem. Bl.a. filmen Irreversible. Noget af min familie beskrev handlingen for mig og jeg synes da det lød som en fin handling uden at jeg faldt bagover af begejstring. Men dét jeg fik fat i var at den SKULLE ses. Og det blev den i aften!

    Omar Sy´s skuespilpræstation er i verdensklasse og hvis ikke han/eller filmen får en Oscar er der et eller andet HELT galt!

  2. Heidi november 24, 2014 hos 9:08 pm #

    Mest fantastiske film ever…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: