Mainstream!

18 okt
Jeg fandt den jakke i Vero Moda sidste uge, og blev altså nødt til at eje den, omend jeg havde påbudt mig selv af ren princip IKKE at købe en army-jakke… Mest fordi alle havde dem, hvilket er noget underligt noget – jeg har jo stadig en iPhone selv om MANGE andre også har en… ? Hmm, men ikke desto mindre købte jeg den til blot 225,- (sat ned fra 450,-).

Ikke nok med det, så har jeg mine bamsestøvler på, ja BAMSESTØVLER! Skoene som bliver associeret med techno tramper pigerne fra Amager, som har dem på året rundt…. Tænkte det var på tide at få nogle efter at have boet her på Amager lidt over et år… Okay joke, jeg fik dem af mine mor, da jeg manglede vintersko, og nu er jeg faktisk blevet ret glade for dem. De er fra Friis & Company og hedder Winter Hugs

For lige at afslutte denne stime af mainstreamhed, så er jeg en også blevet en Belieber <;3 Og nej, det er faktisk ikke engang løgn.

Hav en skøøøøn aften!

/Shirley

5 kommentarer til “Mainstream!”

 1. Monee oktober 18, 2012 hos 6:23 pm #

  Likes mainstream because hating mainstream is too mainstream 🙂 !

  • Shirley N oktober 18, 2012 hos 6:31 pm #

   Haha true that! Ville ønske jeg kunne ‘like’ kommentaren 😀

 2. Rie Aila oktober 21, 2012 hos 4:29 pm #

  Haahha, hvor er du sød!
  Bare den der
  “For lige at afslutte denne stime af mainstreamhed, så er jeg en også blevet en Belieber <;3 Og nej, det er faktisk ikke engang løgn."

 3. Maria oktober 22, 2012 hos 11:55 pm #

  Elsker dine bamsesko!! Hvor er de fra? :-))

 4. Maria oktober 22, 2012 hos 11:56 pm #

  Åhh beklager. Var lidt for hurtig om at læse det, har fundet det nu 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: