Øreringe og sildeben!

8 okt


Nye øreringe fra H&M til 60,-, som jo passer ganske fint til min ring …

Jeg fik desuden kastet mig ud i en sildebensfletning, som var forbavsende nem at lave. Jeg har ofte kigget på diverse guides, men af en eller anden årsag, så har det aldrig rigtig lykkedes mig at lave en sildebensfletning som var flot. Denne videoguide var dog så simpel, at enhver person ville kunne lave den. Man skal lige opfange metoden, og så man kan man næsten lave fletningen med lukkede øjne. Sildebensfletningen er smuk og elegant, men kan på samme tid være lidt rå og vild, hvis man fletter håret uden at have redt det igennem, og hiver lidt hist og her i fletningen og touperer håret lidt foroven, så det virker mere tilfældigt – det er jo i bund og grund bare hvad man er til.

Se den simple guide af Lauren Conrad i videoen herunder:

Jeg klippede dog ikke min elastik i stykker, men tog den forsigtigt ud i stedet.

/Shirley

9 kommentarer til “Øreringe og sildeben!”

 1. Sabah oktober 8, 2012 hos 7:39 pm #

  smukke er øreringene købt for nyligt? har nemlig lige kigget på H&M’s hjemmeside, men kan ikke finde dem 😦

  • Shirley N oktober 8, 2012 hos 8:05 pm #

   De er købt i søndags i Amagercenteret 🙂 De burde være til at finde i butikkerne…

 2. Sabah oktober 9, 2012 hos 3:14 pm #

  tak for det hurtige svar 🙂 har købt dem idag, de SÅ flotte. tror ikke jeg havde købt dem, hvis jeg ikke havde set hvor pæne de så ud på dig 😀

  • Shirley N oktober 9, 2012 hos 10:21 pm #

   Det var da så lidt 🙂 Ja de er VIRKRLIG smukke – Jeg faldt også helt pladask, da jeg så dem!

 3. Emma oktober 9, 2012 hos 8:34 pm #

  Hej shirley, nu har jeg både fulgt din blog og set lidt til dig i fristet. Er vild med din lyserøde/pinke læbestift, du flere gange har haft på, ved ikke om det også er den du har på i indlægget ‘yndlings!’?
  Hvor er den fra? 🙂

  • Shirley N oktober 9, 2012 hos 10:25 pm #

   Denne jeg har på her, er blot en lipgloss med en lyserød nuance. Ja præcis, den i indlægget “yndlings”, er den jeg har haft på i Fristet.
   Den er købt på eBay, og er nok svær at få fat på, men den hedder i hvert fald: ROSE SHIMMER #06 Sheer Pink af Bonne Bell 🙂

 4. Katrine oktober 10, 2012 hos 8:51 pm #

  Hvor ser fletningen cool ud med dine to farvekombinationer! Øreringene er bare prikken over i’et – så simpelt, så smukt!

 5. sarahsfairytale oktober 12, 2012 hos 9:34 pm #

  Wow jeg er virkelig vild med dit hår! Går selv med tanken om mørkebrune spidser i mit lyse.. Ville ønske, at mit hår var så langt og tykt som dit – så havde jeg ikke tænkt ét sekund mere over det..
  Ha en dejlig weekend 🙂

  • Shirley N oktober 14, 2012 hos 3:47 pm #

   Tusinde tak! Jeg har også snydt lidt – det er nemlig extensions (en tofarvet slags, altså mit eget hår er slet ikke farvet). Du kan altid købe nogle clip-in extensions, som er længere end dit eget hår og farve det mørkebrunt i bunden 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: