Blandende følelser efter aftenens sejr

4 okt

Buksedragten er fra H&M og øreringene af mærket Mango.
I aftenes afsnit af Fristet ender Carolina og jeg i duel, som I nok kan se på billede eller i aftenes afsnit

Jeg var faktisk ikke særlig bange op til duellen, da jeg var fuldstændig fast besluttet på at vinde og  “failure was not an option”. Det jeg nok var mest bange for, var, hvad Adam havde fundet på, at jeg skulle igennem, før jeg kunne nå mit mål.

Jeg bliver derudover faktisk mindst ligeså frustreret som Carolina, hvis ikke mere, da jeg hører, at vi ikke må kæmpe vores egen kamp (det har TV3 valgt at klippe væk og fred være med det). Jeg havde netop meget at skulle bevise over for mit hold, ikke mindst at vise, at jeg ikke var lige så svag, som de nu engang troede.

Carolina får to hjælpere fra sit hold i form af 2 jetoner, og jeg får ingen, hvilket slet ikke rørte mig – havde ikke forventet andet. Vi skal nu satse jetoner på, hvad 4 forskellige deltagere er i stand til at gøre i forskellige discipliner.
Det kan diskuteres om det var fair at Carolina røg ud som hun gjorde, men faktum var at hun burde kende deltagerne i huset bedre end jeg, da hun som sagt var der fra start og ikke nok med det, fik hun altså 2 ekstra hjælpende jetoner. Hun spillede sine kort forkert og tabte, men hun fik da 19.000,- med i bagagen. Et forståeligt valg – hun var lige blevet taget godt og grundigt ved næsen af sit hold, og forstår derfor godt hendes valg.

Jeg havde “kostet” de Fattige i alt 27.000,- og smidt en af deres spillere hjem…  Adam siger nu de forpestede ord om, at jeg nu skulle over på det hold. Jeg når ikke engang at juble over, at jeg har vundet før Adam slukket alt lyset. Gud hjælp mig, om jeg ikke blev rasende og frustreret .. Det var jo et dødt løb, og hvorfor egentlig blive ved med at pine mig selv, tænkte jeg .. Jeg havde haft det virkelig skidt fra første dag i Villaen. Det hele var slet slet ikke mig, og jeg følte mig fuldstændig malplaceret blandt de andre deltagere – de kunne ikke lide mig og vice versa. Jeg havde på det tidspunkt mest lyst til bare at pakke mine ting og bare skride hjem, men det ville jo også være lidt for let..

Hvis I er til drama, husk da at se med næste uge – jeg kan love jer for, at det kommer til at gå vildt for sig …

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: