Dagens, nu med katteører!

28 sep

Jeg postede for ikke særlig længe siden denne hue fra H&M, hvor jeg var i tvivl om den var kikset eller ej, men efter positiv respons fra nogle af jer, gjorde jeg op med mig selv, at jeg altså måtte eje den.. Den matcher jo også min Hello Kitty ret godt, haha..

Jeg så en pige for et stykke tid siden med denne jakke på , og jeg var som forelsket, men havde desværre ikke nosser nok til at spørge hende hvor den var fra..  Jeg var så heldig at finde den ved et tilfælde i H&M her for leden sat ned til blot 100,- (før 250,-).

Hvad siger I til outfittet? Too much eller?

/Shirley

 

 

 

4 kommentarer to “Dagens, nu med katteører!”

 1. Anne hos 8:33 am #

  Haha!! Det ser ret sjawt ud 😀

  Fedt!

 2. Shirley N hos 11:08 am #

  Hæhæ tak :-p

 3. fridaspeach hos 5:50 pm #

  Alt for lækkert outfit på en chilleren måde 😉
  Slet ikke for meget.

  Knus
  Frida

  http://www.fridaspeach.wordpress.com

  • Louise hos 11:48 pm #

   Hvor er din Hello Kitty trøje fra? 🙂
   hvad kostede den? 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: