Årsagen til at jeg blev fristet af de 10.000,-

26 sep

Først og fremmest som det nu engang er hos generelle medier, og her menes især reality-tv, så er hvad der sælger altid sagens kerne .. I aftenens afsnit ser man mig stjæle de 10.000,- fra holdets pulje, jeg bliver umiddelbart fremstillet/”klippet sammen” som om der på ingen måder ligger nogle dybere tanker bag mit valg. Jeg kan love jer for, at min beslutning var meget velovervejet ! Jeg var den nyeste på holdet –  enhver idiot ville kunne se muligheden i at tage de 10.000,-, forblive anonym og plante den på mig. Det var jo næsten for oplagt…  Uanset hvad jeg havde sagt eller gjort, jamen så ville den ligge på mig, og jeg ville blive nomineret. Dette påpeger jeg samtlige gange både før og under retsalen overfor mine holdkammerater, som også til dels kan forstå mit valg – ikke at det gør det bedre naturligvis  Nogle vil helt sikkert mene, at jeg er svag og fair enough for ytringsfrihed, men jeg står ved mit valg. Hvorfor ryge på grund falsk grundlag i stedet for et rigtigt og få 10.000,- oveni hatten? Jeg tog et sats, og jeg gættede rigtigt; der var “selvfølgelig” en anden, som også havde taget pengene og som forblev tavs. Jeg havde det tydeligvis på ingen måde godt over mit kontroversielle valg, som I kan se, og det er derfor jeg græder. Ikke nok med stemningen var dårlig i villaen før, så kan jeg sgu love for den bliver forværret efter min ankomst.

Kort opsummeret:
Havde jeg ikke taget de 10.000 kr. ville holdet “kun” mangle 10.000 kr., idet en anden person også valgte at tage 10.000 kr. Hele gruppen ville naturligvis pege på den nye, som tyven, idet pågældende , som rent faktisk havde taget pengene, højst sandsynligt blot ville benægte handlingen og kaste aben videre til den nye (dvs. søde mig).

Valgte jeg at tage 10.000 kr. ville jeg således ikke stå i en sådan situation, men “forhåbentligt” kunne påpege at en anden person, udover mig selv, også havde taget penge, hvorfor jeg måske derved ville stå en anelse stærkere end situationen, som jeg ville stå i, havde jeg ikke taget de 10.000 kr.

Hvad synes I – var mit valg helt hen i vejret? Og hvad havde I gjort i mit sted? /Shirley

8 kommentarer til “Årsagen til at jeg blev fristet af de 10.000,-”

 1. Mie september 26, 2012 hos 8:59 pm #

  Tag alle de penge du kan få, det er mit svar. Som en der har udsigt til at være på SU de næste 5 år havde jeg skrabet alt ind jeg kunne få. Det der med at vinde et spil, det er jo ligemeget. Folk der ser programmet herhjemme (læs: jeg) synes jo alligevel at det virker vildt latterligt at deltagerne er gået så meget på komprimis med dem selv og deres moral fordi de gerne vil vinde et reality-program. Så vigtigt er det heller ikke.

 2. Camilla Graversgård september 26, 2012 hos 9:14 pm #

  Hej søde shirley 🙂 Jeg forstår 100 % godt dit valg om at tage pengene, det havde jeg også gjordt! Håber du klare den i maaaange uger!

 3. Anne Faber Iversen september 26, 2012 hos 9:37 pm #

  Jeg forstår også dit valg! jeg sad og håbede lidt på at det var dig, der havde taget dem, for så ville du da få lidt med hjem til Danmark 😀 Men synes det var rigtig flot af dig at du fra starten lagde det ud, at det var dig der havde gjort det 🙂 og forresten, så er min veninde og jeg enige om at du er den pæneste af pigerne i villaen. Krydser fingre for dig!

 4. Anne september 27, 2012 hos 5:06 am #

  Jeg tror du har fuldstændig ret. De ville aldrig have troet på dig. Desuden kræver programmet så meget af dig, så det er surt at komme tomhændet hjem. Jeg forstår det godt..

 5. Petra september 27, 2012 hos 6:11 am #

  Kære Shirley,

  Tag dig nu sammen. “Model”, event-pige og nu reality!? Helt ærligt! Du har sgu et opmærksomheds problem.

  Jeg har fulgt din blog siden day 1 og synes virkelig den bliver værre og værre.

  Jeg er klar over du på et tidspunkt gik fra mode og tøj til lidt mere vigtige ting som tanker og vægt, men for fanden hvor er det blevet ringe!

  Og så det fristet-pis. WHO GIVES A SHIT!!

  • Michela september 27, 2012 hos 11:01 am #

   Faktisk så var jeg den der sagde hun skulle melde sig! Fristet er ikke en reality som Paradise eller Summer i Sunny, det handler om at udfordre sine egne grænser. At det så er HELT ud i hampen i år, var der ingen der kunne vide på forhånd.

   Desuden er hun ikke fuldtids blogger, og derfor kan det da være svært nogen gange at få tid til alt i ens hverdag og også skrive om et super alvorligt emne. Hun har ofte talt om at hun vil gøre bloggen mere personlig og skrive om andet end bare mode, tiden har bare ikke altid været der til det. Jeg er sikker på at du kommer til at se en forskel på bloggen hvis du bliver ved med at følge den 🙂

   ..and let’s face it, alle kan lide opmærksomhed! 😉

  • Ina oktober 13, 2012 hos 3:35 pm #

   Ta’ da en kiks dit negative væsen..

 6. Shirley N september 28, 2012 hos 9:58 pm #

  Tak for opbakningen piger ❤
  Og tak for din tid Petra… Må jeg forslå dig at læse blogge, som du kan faktisk kan lide i stedet 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: