Kan du forstå, at jeg blev fristet?

24 sep

FristetHvor langt vil du gå? 2012


Mit hjerte begynder at banke hurtigere, jeg er meget spændt, men også nervøs for, hvad der skel ske om lidt. Der flyver en hel masse tanker rundt i mit hovedet. Jeg prøver at bide nervøsiteten i mig og tager nogle dybe vejrtrækninger. “Det er nu, det sker”, tænker jeg.  Jeg træder uvilligt ind i Adams lejlighed … Jeg hilsner på Adam, og sætter mig ned ved siden af ham i sofaen.  Adam er uden tvivl en flot mand, men jeg mærker hurtig seriøsiteten i hans stemme. Vi snakker lidt frem og tilbage, hvor han på et tidspunkt udbryder, at han jo kommer velforberedt. Min første tanke er, “åh nej, hvad skal der ske”.

Han tager mig ind til sit soveværelse, og jeg bliver fuldstændig overvældet af synet…. Hele soveværelset er blevet lavet om til noget, der minder om et ‘walk-in’ closet med MARC JACOBS ting. Hvis jeg var rig, så var det klart Marc Jacobs, som jeg ville købe mig fattig i. Jeg får øje på sengen, som er fyldt med lækre ting  – lige nu har jeg allermest lyst til at kaste mig ned i sengen og bare kaste alle tingene op i vejret, mærke dem, lugte dem og leve lykkeligt til mine dages ende … MEN, det ville jo være for godt til at være sandt – og jeg vågner op igen fra min ellers så gode drøm. Adam siger nu, at jeg må få lov at blogge og anmelde denne nye efterårskollektion heeeelt gratis, men jeg har med tiden lært, at intet kommer gratis i denne verden, og der ALTID er en hage. Jeg slår dog hurtigt denne tanke væk, og selvfølgelig griber jeg muligheden til at få lov til at være en af de første ‘almindeligt dødelige’ til at  både se,  men også blogge om den endnu ikke udgivne Marc Jacobs efterårskollektionen.

Jeg  både begiver mig lystigt ud i at prøve forskelligt tøj og accessories samt tager nogle billeder. Jeg påbegynder blogindlægget, og da jeg er færdig,  siger Adam, at der er noget vi lige skal drøfte og  pointerer selvfølgelig, at alt har sin pris, men at jeg har nogle valgmuligheder:

1. Enten shoppe for 20.000 og ingen penge til mit kommende hold.
2. Glemme Marc Jacobs og tage 10.000 med ind til mit kommende hold.
3. Gå på kompromis ved kun at shoppe lidt og tage resten af pengene med til holdet.

Jeg beslutter mig for, at jeg gerne vil have en lille bid af kagen og shopper derfor for 1250,- af de i alt 10.00,- til holdet (reelt set, så havde værdien af tingene 2500, idet jeg shopper til halv pris). Min beslutning er taget på baggrund af, at jeg umuligt i den kommende fremtid, ville kunne have råd til de ting, og at jeg slet ikke kender menneskerne på mit kommende hold.

MARC BY JACOBS EFTERÅRSKOLLEKTION 2012

Den nye kollektion er super lækker og fyldt med farver, især sommerens neon tendens er til at finde. Jeg synes personligt, at mange af tingene er super fede og måtte hellere end gerne være i mit klædeskab. Hans kollektion indeholder desuden nogle iPhone covers samt holdere til bærbare, som ligeledes er utrolig lækre både ift. det materiale, det er lavet af samt dets mindre stilrene, men på samme tid meget moderne look. En af fordelene ved kollektionerne fra Marc by Marc Jacobs er at stilen ikke er high fashion men mere casual og “hverdags”-venlig. Der leges mere med motiver og farver, ligesom priserne generelt er et par niveauer under Marc Jacobs, og dette ses tydeligt i kollektionen, som ses herunder.

Her ses et større udpluk af kollektionen. Det ses tydeligt, at der eksperimenteres mest med tøjdele samt kollektionens accessories, imens de klassiske former og farver bevares i kollektionens tasker. De farver, der går igen, er grønne nuancer og pink. Jeg har set nærmere på dele af kollektionen som vist i billederne herunder.

Marc Jacobs stofposer er ikke mindre end geniale efter min mening, og jeg ejer allerede en i forvejen.
De er både moderigtige, miljøvenlige og (vigtigst!) utrolig brugbare til mange formål!
Jeg sammensætter dette outfit, som jeg faktisk forelsker mig i. Den yderst feminine og sensuelle top sammensat med de rå slidte shorts.  Neon-armbåndene bryder de bløde farver og fuldender outfittet.


Disse solbriller falder jeg helt pladask for, og dem vælger jeg også at beholde.
De minder en smule om de typiske Wayfarer solbriller dog med inspiration fra katteøjne-solbrillerne.

Jeg vælger desuden at beholde 2 t-shirts (Naomi og Helena)  fra kollektionen under temaet “Protect the Skin You’re in”, da jeg synes, de indeholder et godt budskab, og så gør det jo heller ikke noget, at motivet forestiller lækre modeller, som smider klunserne til fordel for kræftforskningen, idet 100% af provenuet går til dette formål.

Til slut må jeg konstatere at jeg hellere end gerne ville eje samtlige dele af kollektionen! Den er både moderigtig, udfordrende, farverig, af høj kvalitet og passer mere end fint til den stil jeg i forvejen har og efterstræber. Alle kvinder vil uden tvivl kunne finde mindst en ting, som tiltaler dem. Der er både til den modebevidste, men også for den mere praktisk orienterede kvinde.

Det er altid nemt at være bagklog, men hvad ville I have valgt i min situation?

FØLG MED DE NÆSTE UGER, HVOR JEG  BL.A VIL BLOGGE OM MINE TANKER OG OPLEVELSER I FRISTET!

/Shirley

5 kommentarer til “Kan du forstå, at jeg blev fristet?”

 1. cathrinelarsens september 24, 2012 hos 9:46 pm #

  Jeg havde sku taget hele lortet!!

  • Alexandra Angulo september 24, 2012 hos 10:23 pm #

   Også mig!!!

   • fridaspeach september 25, 2012 hos 4:43 am #

    Samme her 😉

 2. maria september 25, 2012 hos 4:54 am #

  ville have valgt lidt flere ting, men havde nok heller ikke taget det hele. jeg har også en stor svaghed for Marc Jacobs, så det ville være svært 🙂

  http://mariamostrup.blogspot.dk

 3. maya :) september 25, 2012 hos 8:30 pm #

  Jeg havde taget halvdelen af tingene 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: