Mere mig!

7 sep

Sorry! Gik lige lige igennem en travl periode med semesterstart, og det er hovedårsagen til, at jeg ikke har blogget de seneste dage. Jeg går jo som sagt på RUC på det Humanistiske Internationale Basisstudium, nu på 3. semester med tilhørende selvvalgte fag, som består af journalistik og kommunikation. Jeg drømmer og tilstræber mig en kandidatgrad inden for journalistfaget, det ville være den absolutte lykke for mig!

Hvilket egentlig tager mig til det næste punkt; jeg er pt. rigtig utilfreds med bloggen, og jer som efterhånden har fulgt min blog et stykke tid ved, at jeg er MEGET perfektionistisk-anlagt både på godt og ondt. Jeg ønsker at forbedre bloggen, da jeg lige nu føler, at der simpelthen ikke er nok indhold i den – jeg mener, hvad adskiller denne blog egentlig fra andres? I dag, vil “alle” være bloggere, alle har noget at skulle have sagt, og hvor mange modeblogs er ikke opblomstret på det seneste? Jeg tillader ikke, at denne blog blot bliver en af de mange, så vil jeg faktisk hellere lade være med at blogge.

Jeg ønsker mere dybde, mere mig … Ikke ment som i,  hvad jeg har fået til frokost eller hvor jeg går i byen – mere ment som mine tanker om fx. relevante samfundsemner, det at være ung kvinde med alt hvad det indebærer, det at have en spiseforstyrrelse, psykoterapi (selvhjælpsmetoder), berøre nogle tabuer og fordomme, politik og ikke mindst provokere og måske inspirere… Jeg er så meget mere end “bare” mode og udseende, og det skal min blog også afspejle…

Nu er spørgsmålet så, om jeg overhovedet ville have nogle læsere tilbage? 

/Shirley

3 kommentarer til “Mere mig!”

  1. louise september 7, 2012 hos 8:50 pm #

    Hvor er det bare sejt. Go for it!

  2. Mie september 10, 2012 hos 7:38 pm #

    Helt bestemt.

  3. cathrinelarsens september 20, 2012 hos 6:34 pm #

    Lyder rigtigt spændende!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: