Single eyelash extension

27 aug


Før og efter billede!

Jeg fik i går lavet noget som hedder single eyelash extension af super skønne og meget professionelle Maria Autzen (hun kan findes på FB) fra Clinique Camille. Single eyelash extension er, hvor man  får sat enkelte hår på ens egne vipper frem for eksempelvis buketter. Jeg synes, at med buketterbliver resultatet lidt mere uægte, de holder også i mindre tid, og hvis man er uheldig, kan de også skade ens egne vipper i sådan en grad, at man taber en del af ens egne vipper. Det problem er der ikke med single lash, da de syntetiske vipper påsættes enkeltvis på hvert enkelt af øjenvipperne og falder af helt af sig selv. Vipperne holder op til 4-8 uger meget afhængigt af pleje. Man skal helst undgå at gnide og gnubbe for meget i øjnene, bruge meget mascara og lade være med at bruge oliebaserede produkter på øjnene.

Pris for fuld påsætning…………………….995,-

Stor opfyldning (efter 3-4 uger)…………………… 595,-

Mellem opfyldningefter (3 uger)………………….495-
Lille opfyldning……………………..395,-


Jeg er så glad for mine nye vipper! Især det med at slippe for at bruge mascara i hverdagene helt uden at ligne en død gnu! Fantastisk! Kan I lide resultatet?

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: