TFNC Sequin Dresses

4 aug

Jeg købte denne kjole for et stykke tid siden, og det er efterhånden blevet en af mine absolutte yndlingskjoler – når maven altså er helt flad, da kjolen er meget tight … Den giver i hvert fald en hel del opmærksomhed i byen .. Den fås i mange forskellige farver, udover dem på billederne, har jeg også set kjolen i sølv, grøn og lyseblå – jeg bliver altså nødt til at eje dem alle (en dag)! De er så forbandet smukke! Derudover er de meget normale i størrelsen – jeg købte min i small og plejer som regel at passe en 36.
Min er købt på ASOS (TFNC Sequin Dress with Long Sleeves) til 530,-  men på Nelly ( TFNC / PARIS SEQUIN DRESS), har jeg set dem til kun 449,-

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: