Dagens outfit og neglelak!

2 aug

Min kæreste er langt om længe kommet hjem fra USA (kun ca. 2 uger) – og med sig, havde han et par sweetass sneakers med hjem til mig .. Oh yes!Nike Wmns Roshe Run

Jeg må indrømme, at til at starte med, vidste jeg ikke, om jeg skulle grine eller græde da jeg først så dem …
Disse zen-agtige sko så efter min mening MEGET spøjse ud, når man umiddelbart ser dem (ligesom på det ovenstående billede). Vægtmæssigt er de yderst lette – ikke lige det, som jeg normalt forbinder med sneakers. Jeg var dog villig til at give det et forsøg…

…. Heldigvis var de udseendemæssigt rigtig fede på, og ikke mindst super behagelige og luftige pga. det tynde stof.  De er ekstremt bløde at gå med, og er fantastiske både med, men også uden sokker. De findes også i en helvedes masse forskellige farver.
Efter en hel dag med dem på, elsker jeg dem sgu! 

Roshe Run designer Daniel Raasch skriver om skoen:
“Since I was young I have practiced meditation, so the concept of Zen and simplicity plays a big part in my life. The inspiration and name comes directly from the word “Roshi,” which is a title given to a Zen master. And to me, nothing really epitomizes simplicity better than a Zen master. For legal reasons, we had to change the “i” to an “e,” but it is still pronounced the same so it worked for me.

From there, I designed the shoe to be as simple as possible by keeping only what was absolutely necessary. For a running silhouette, it turns out you don’t need much: quarter support, heel support and some cushioning. Once the unnecessary elements were removed, it was an exercise of sculpting and refinement. I pictured the Zen master meditating in his Zen garden and used the shapes and color for inspiration. The bottom of the outsole uses the Nike natural motion waffle pattern, but I wanted them to look like stepping stones in the garden. The insole was designed to mimic a freshly raked Zen rock garden. The original iguana colorway played off the natural dark green moss and leaves and the off-white rocks of a Zen garden. Even the midsole profile of the medial and lateral side is slightly different to create a juxtaposition of seriousness and playfulness.

Apart from the details, I wanted the shoe to be as versatile as possible, so I designed it so it could be worn barefoot or with socks. You could dress up or down in it, travel with it, walk or run in it, chill in it, almost anything. I felt the simpler I could make it, the more profound it would become.”


Jeg var lige liiidt doven med strygejernet ….

HOT makeup – Glitter Glam

Købt i Kvickly til 25 kr.

Generelt er neglelakkerne fra Hot makeup ikke noget at råbe hurra for, men med lidt under- og/eller overlak, så er de faktisk helt fine. Jeg synes, at de har et ret bredt sortiment af farver og deres budgetvenlige priser, er også med til, at jeg forsat vil købe dem – har nu efterhånden et par stykker af dem. Glitter glam er rigtig vild, men det kræver en del lag, samt lidt fingerfærdighed at få så mange glimmer flager på.
/Shirley

2 kommentarer til “Dagens outfit og neglelak!”

  1. Katrine august 7, 2012 hos 6:36 pm #

    HELLO hotness!! Gid jeg kunne bære jeans og skjorte på den der casual lækre måde – og nå ja, jeg elsker, elsker dine sneaks. Good job Nicklas!

  2. Mie maj 24, 2013 hos 8:15 pm #

    De er bare så lækre de sko der! 👍

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: