Virgin Coconut Oil

24 jul

Nu blev det altså min tur til at prøve det utrolig omtalte Virgin Coconut Oil, som udelukkende består af 100% kokosolie.

Kokosolie har igennem tiderne haft mange forskellige anvendelsesmuligheder bl.a i mad, medicin, industri og nu også som “skønhedsprodukt”. Disse olier kan både bruges til håret, ansigtet og kroppen. Det påstås, at den forstærker hudens modtagelse af farve og skulle endda ligefrem være sund for huden. Den kan også bruges som helt almindelig face & bodylotion. Derudover kan den også tilføje fugt til tørt, slidt og skadet hår. Det påstås desuden også, at den kan fjerne urenheder og reducere rynker i ansigtet. Det hele lyder jo næsten for godt til at være sandt, spørgsmålet er så, om der overhovedet er noget der passer?

Jeg må sige, at olien er FULDSTÆNDIG ovenud igennem fantastisk!! Den får helt sikkert fast inventar i min toilettaske! Jeg har tidligere benyttet mig af gulerodsolie, men den når på ingen måde kokosolien til sokkeholderne. Gulerodsolien fedtede vanvittigt meget. Den blev heller aldrig rigtig tør og pga. oliens orange farve, så kunne den smitte af på håndklæder og tøj. Det problem er nu løst, da kokosolien bliver transparent – når den altså får lidt varme. Det er faktisk en smule specielt, da den ellers er helt hvid og stiv ved kolde temperaturer. Kokosolien tørrer desuden langt hurtigere! Olien er virkelig virkelig lækker og huden føles helt sund og babyblød efter man har brugt den – selv efter en lang dag i solen, og det samme gælder for håret. Det bedste er næsten, at man bliver lækker brun af den!  Alt det fra en kokosnød!! Det eneste negative man kan sige er, at jeg først nu har fået kendskab til olien ..

Olien kan købes i helsekostbutikker eller over nettet fx på eBay. Olien skal helst være 100% organisk – altså virgin.


/Shirley

5 kommentarer til “Virgin Coconut Oil”

 1. Mie juli 25, 2012 hos 8:46 pm #

  Bare lige så du ved det, så kan man få en krukke øko kokosolie på 425 ml fra urtekram til 99 kr i de fleste store supermarkeder. Nu ved jeg ikke hvad den du skriver om koster, men den fra urtekram er i hvert fald også rigtig god 🙂

  • Shirley N juli 25, 2012 hos 9:21 pm #

   Ej hvor lækkert, tak! Og det er 100% ren kokosolie?

   • Mie juli 26, 2012 hos 7:16 pm #

    Jep økologisk ekstra jomfru og det hele 🙂

 2. katrine juli 28, 2012 hos 5:18 pm #

  Hvis du køber det i et supermarked som Mie siger, vil det så ikke være en fast masse, altså en smør ligene masse?
  Tænker det vil blive svært at smøre på kroppen, da temperaturen skal over 25 får massen blive flydende. Ved du hvor man evt. kan købe en flydende til billige penge?

  • Mie juli 29, 2012 hos 9:16 am #

   Kokosolie er altid fast under 25 grader, så hvis man kan finde noget der er flydende hele tden, så er det ikke ren kokosolie. men det er ikke fast sådan så man ikke kan få det op med fingrene. Desuden er dine hænder ca. 37 grader, så lige så snart man rører det og begynder at smøre det ud på kroppen bliver det flydende og transparent. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: