The mask

18 jul

Ja, så deeeet …..

Der er overraskende nok en god grund til, at jeg er helt sort i hele hovedet … Jeg har nemlig prøvet JorgObés  meget berømte og roste Peel Off Mask med  3 X 10 ml til 100,- på www.jorgobe.dk

Det er nok den absolut vildeste ansigtsmaske jeg har prøvet. Konsistensen er meget tyk og intens sort, og cremen sviner af helvedes til og tager desuden en krig at få af fra fx håndvasken, toiletvæggen. Masken bliver ubehagelig stiv efter nogle minutter, hvilket gør at man får svært at ved bevæge munden fx. Når det er sagt, så synes jeg egentlig den holder mere eller mindre hvad den lover:  “JorgObé Peel Off Mask renser porerne i dybden, reducerer hudens overskydende fedtproduktion og forebygger nye hudorme. Beroligende planteekstrakter hjælper huden med at genvinde sin naturlige fugtbalance, så den efterlades blød og med tydeligt reducerede porer.”

Min hud føltes helt ren og velplejet efter at have brugt masken – gudskelov – da jeg må indrømme, at jeg synes det gjorde en smule ondt at trække masken af.  Jeg kunne desuden se en tydelig formindskelse af urenheder, og det er helt sikkert en maske jeg vil bruge fremover – når der altså er penge på kontoen. Jeg valgte i første omgang bare lige at prøve med 3×10 ml, omend det på ingen måde kunne betale sig prismæssigt, da man hellere bør købe 100 ml. for 198,-.

/Shirley

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: