En booster til ens femininitet og selvtillid

16 jul

Make-up er virkelig noget af det bedste forkælelse man kan give sig selv – lige en booster til ens femininitet og selvtillid (uden at lyde alt for overfladisk)

Fra venstre:
Smoothing primer, Matifying compact powder, concealer palette, Eyeshadow palette, express nail polish remover

Så fik jeg endelig besøgt Sephora i Illum … Jeg har længe haft en lille kærlighed for Sephora til dels på grund af den billige pris, men også den lækre kvalitet, og nu er det altså muligt at få det herhjemme i DK – oh yes!


Glinsende hud?
Smoothing primer bruges indenunder pudder, eller hvis man bruger foundation til at øge holdbarheden af disse, udglatte huden og også til at give et mere matterende look. Jeg elsker at danse i byen, så sveder man jo også lidt mere, og derfor får jeg ofte en glinsende hud. Primeren hjælper på det problem og sammen med den matterende kompakte pudder oveni, så er min hud intet  mindre end perfekt.

Her ses min nye aller-yndlings øjenskygge palette med 12 smækre farverne af mærket Urban Decay fra Sephora! Der er farver til både hverdag og fest, og de er intet mindre end fantastiske! Min lille nye ven var dog ikke helt billig, mere præcist 375,- krydrede penge, av av av – meeen det hele værd!

God aften!

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: