Fuck yeah

14 maj

Puha, jeg synes virkelig jeg har haft meget at se til den seneste tid, men hold da helt ferie der sker en helvedes masse spændende ting i mit liv i øjeblikket – på den virkelig fede måde! Jeg bestod begge mine bestå/ikke bestå eksamener, Diablo 3 udkommer, jeg afleverer eksamens projekt d. 21 Maj, holder fødselsdag d. 25, Elektronisk Karneval fra d. 25-28 maj, Distortion d. 30 maj til d. 3. juni, skal til Photomeetup d. 2 juni (tjek mit indlæg og Photomeetup sidste år HER), projekt eksamen d. 21, og så har jeg freaking ferie, hvor jeg skal  til udlandet i midt/sent juni …

Kjolen til min fødselsdag er desuden fundet og tusinde tak fordi I var så hjælpsomme!
Og, så er det snart ved at være sommer FUCK YEAH!

Mit første forsøg på at være kreativ med mine to nye lakker Frou-Frou 064 og Metallic Blue 566 fra Gosh ..
Først har jeg påført Frou-Frou på hele neglen og så Metallic blå på halvdelen af neglen, hvis man har lidt svært ved at lave det lige, så kan man efter man har lagt fx den lyse negle på hele neglen og når det er tørt, sætte et styk tape på halvdelen af neglen og påføre den anden ønskede farve selvfølgelig på den del uden tapen .. Husk at lade den tørre og hiv derefter forsigtigt tapen af.
Hvad synes I – er det for meget eller? Tror også det kunne være fedt med sort og hvid..

/Shirley

2 kommentarer til “Fuck yeah”

  1. sofie maj 16, 2012 hos 8:07 am #

    Du fortjener det bedste skat ❤

  2. Saska december 30, 2012 hos 9:48 am #

    Har selv lavet det med beige og brun. Tak for inspiration ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: