Hvilken kjole?

4 maj

 

Nu har jeg søgt lidt rundt på nettet og fundet disse 5 super smukke kjoler – jeg kan simpelthen ikke beslutte hvilken en jeg bedst kan lide,  hvilken en synes I er flottest og tror ville klæde mig bedst?

1
. Nelly, Oneness Boobtube Maxi Dress til 379,-

2.
Asos, Oasis Necklace Maxi Dress til 510,-

3. Nelly, Ax Paris Jewel Maxi Dress 359,-

4.
Asos, Jarlo Gathered Bustier Maxi-Dress til 788.93

5.
ASOS Maxi Dress With Twist Back Detail til 371,-

/Shirley

 

13 kommentarer til “Hvilken kjole?”

 1. Ina maj 4, 2012 hos 7:43 pm #

  UDEN TVIVL den gule!
  Dit mørke hår passer perfekt til den! Farven passer til årstiden.. Den er mit klare bud! Really really.. Kan virkelig se det for mig!

 2. Cathrine maj 4, 2012 hos 8:07 pm #

  Nummer 1 er flot og ville passe kanon til din kropsbygning og hudfarve 🙂

 3. Maja maj 4, 2012 hos 9:10 pm #

  5’eren er SEXY MAMAAAAS!! 😉

 4. Hemmelig stalker maj 4, 2012 hos 9:20 pm #

  Det er virkelig nogle smukke kjoler! Lige meget hvilken en det ender med, skal du nok blive gude-smuk 🙂 Shirley! Jeg synes den gule er super suuuper flot foran, men jeg ved ikke om du har lagt mærke til ryggen. Den ser lidt cheasy ud, pga elastikken.. Ellers er de super flotte. Har måske en favorit i nummer 2, fordi jeg kan se den på dig. Den er lige dig med både snit og hals!! 🙂 KNUUS

 5. Ina maj 4, 2012 hos 9:30 pm #

  Ej tøser! Nu må i lige!
  Nr 1 ville jeg nok synes, er 2. bedst..

  Men den sidste er bare så typisk et valg fordi den er sort og sexy! GUL SHIRLEY!!!! Nu må i lige 😉

 6. Julie maj 5, 2012 hos 6:26 am #

  Helt klart den gule! Den vil være sipermlækker til din teint.:-)

 7. Shirley N maj 5, 2012 hos 8:01 am #

  Åh I gør det jo ikke nemt for mig! Jeg synes nr. 1 (blå) og 4 (pastelfarver) er lidt kedelige, selvom de virkelig er smukke!! Det ville bare være det typiske valg for mig at vælge det “sikre” … Jeg ELSKER 2’eren, men er igen bange for, at den ikke vil gøre noget godt for min krop pga. snittet.

  Jeg synes nr. 3 (lime farven) er super smuk, men ryggen er ikke specielt flot og jeg tænker også om min barm overhovedet ville kunne være i den?

  og 5 ‘ren er jeg også skudt i, men føler lidt, at det vil være virkelig grimt når man i løbet af aftenen får lidt øl/topmave??

  • Hemmelig stalker maj 6, 2012 hos 2:34 pm #

   2’eren.. Det med snittet. Dine bryster er jo meeeget større end modellens. Derfor vil snittet jo automatisk komme højere op under brystet. Så jeg tror faktisk den ville være fabulous til dig! Men ja, den er sort 😛 Men så er det jo også en du føler dig godt tilpas i 🙂

 8. maya maj 5, 2012 hos 2:02 pm #

  Nummer 1 er lige dig shirlz.. men den lime grønne er bare såå smuk og ville klæde dig så godt.. Men ja ved ikke om dine bryster vil kunne være i den 😉 Den skal ikke være sort, du har så meget sort.
  Gør det gør det.
  Prøv noget nyt 1 eller 3

  • Shirley N maj 6, 2012 hos 10:23 am #

   Ja har aaaalt for meget sort, men tror simpelthen ikke, at jeg vil kunne være i den lime grønne 😦

 9. Line maj 5, 2012 hos 5:50 pm #

  Tror 5’eren vil gøre det bedst for din figur.. og så er den også flottest 🙂

 10. Line maj 5, 2012 hos 5:57 pm #

  Hov, jeg mente 4’eren.. pasteller er jo også super hot lige nu.. og 4’eren har et smukt snit, som klart ville passe til din krop.. du skal vel have noget med talje og plads til barmen.. mit råd er vlæg noget du ved der vil fungere for dig.. så slipper du også for at skulle sende retur.. 🙂

  • Shirley N maj 6, 2012 hos 10:22 am #

   Ja, den er virkelig smuk, men også semi dyr :-/ men tak for rådende!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: