Kjoler!

3 maj

Jeg skal holde fødselsdagsfest for mine nærmeste piger her d. 25 maj og har i den anledning skulle finde på en et tema..
Det er nu fundet, og det bliver “den røde løber” tema dvs. sådan lidt galla-agtigt og selvfølgelig med rød løber, og hvis jeg kan finde ud af at lave en eller anden form for pressevæg.  Jeg har været ude og prøve lidt forskellige kjoler, og tror jeg har fundet kjolen!

Jeg fandt denne fantastiske skabning i en butik lige ved Nørreport station og 7 Eleven, men den kostede 2200,-!!!
Hulk hulk! Det var langt over mit budget desværre!!

Der var desuden syet et stjal på kjolen, som man også kunne bruge til at lave “ærmer” med, så smart!

Jeg købte bl.a denne kjole fra Zara til 579,- og ville købe et flettet hvidt bælte til at have om taljen, men nu synes jeg faktisk ikke, at den er så flot til mig igen?  Jeg synes heller ikke, at den gør noget vanvittigt godt for min figur, hvad siger I?  Jeg  overvejer lidt at aflevere den tilbage igen, da jeg er bange for jeg måske ikke får den brugt..

Jeg endte dog med også at købe en anden kjole, som virkelig er meget mig og tror det bliver kjolen jeg skal have på til fødselsdagen! Den vil jeg dog ikke vise endnu …

/Shirley

6 kommentarer til “Kjoler!”

 1. Ina maj 4, 2012 hos 11:28 am #

  Jeg er faktisk ikke så vild med den blå kjole til dig :/ Farven er flot, men modellen kan jeg faktisk ikke lide :/

  • Shirley N maj 4, 2012 hos 11:40 am #

   Nej vel? Fedt du er ærlig! Det kostede alligevel en sjat penge, så vil hellere give den tilbage og bruge pengene på noget andet 🙂

 2. annesofiehh maj 4, 2012 hos 11:47 am #

  Du ser smuk ud i den første af kjolerne!!

 3. Michela maj 4, 2012 hos 1:00 pm #

  Den grønne sider vanvittigt godt fra siden , men jeg kan se hvad du mener med overdelen. Der kunne det hjælpe hvis man tog den lidt ind så det ikke dækker så meget over brystet.. Det er svært at forklare , men jeg kan vise dig hvad jeg mener på søndag!:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: