Fit for training!

29 mar


Mine nye sports høretelefoner!

Jeg har i et stykke tid ledt efter nogle høretelefoner til træning som ikke ryger ud af ørerne, der er nemlig seriøst ikke noget mere irriterende ! Jeg havde hørt lidt godt om at Panasonics RP-HS33, og da jeg fandt ud af de kun kostede ca. 120,- , så tænkte jeg hva’ faen! De er overraskende gode til prisen og påstår endda at være vandtætte.. Og, de ryger ikke ud af ørerne, YAY! Findes i næsten alle regnbuens farver..

Og, husk at tjekke H&M’s udvidede sportskollektion ud!


Se mere HER!

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: