Snacking!

28 mar

Nogle gange – især i weekenden synes jeg, at det kan være svært ikke at synde ved at spise slik. Når jeg fx ser en god film, så forbinder jeg det desværre med noget tilhørende snacking. Jeg synes derfor at edamame bønner med citron er et super alternativ! De kan købes frosne i Kvickly til ca. 17,- for 400 gr eller friske hos lokale grønhandlere. De har et højt indhold af protein, men indeholder også en del kalorier –  derfor alt med måde! Ca. 120 kcal pr. 100 gr.

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: