Den fik lidt for meget af det hele i går

14 mar

Jeg kan se det på tøjet, på målene og sidst, men ikke mindst på badevægten, som jeg ellers havde påbudt mig ikke at gøre, da jeg tidligere, hovedsageligt kun har haft dårligere oplevelser med det, men fred være med det!  Jeg har tabt mig – jeg er på rette kurs! MEN, hvorfor dælen føler jeg mig stadig tyk og mit selvtillid er helt i bund i dag … ? Det gik ellers så godt, altså!

I går tog min veninde og jeg tog på en date på et running sushi sted, som hed All Happy, et sted med sushi og thai-mad , og jeg gav hende blomster, for lige at sætte prikken over i’et… Det var rigtig hyggeligt og lækkert, dejligt med nogle rigtig lækre starters, mere præcist 8 styks Rainbow rolls. Jeg havde frygtet lidt all-you-can-eat konceptet. Det der med at overspise, det har jeg tidligere gjort mig så meget i. Jeg har en forestilling om, at ens mavesæk ligesom udvider sig til det helt ekstreme, og at dagen efter, kan man spise endnu mere, og det bare fortsætter og fortsætter indtil man er så tyk, at man ikke længere kan gå. Sådan er det nok ikke helt, selvom der nok alligevel er noget om snakken. Jeg fik utrolig dårlig samvittighed efter at have indtaget det ene stykke sushi efter det andet, da jeg for længst var mæt og sikke en kæmpe mængde kulhydrater, puha.

Da vi var færdige, tog vi på Basement for at få et par enkelte drinks …. troede vi! Lige da vi kom, var der stort set kun lidt under 10 mennesker, men hvad forventer man ellers på en hel almindelig tirsdag.  Lige pludseligt væltede det ind med mennesker, da der tilsyneladende, havde været Lukas Graham koncert, og det var altså der after-party’et foregik. Fint fint, smadder hyggeligt, og vi fik snakket og drukket en hel del. Her fik jeg dårlig samvittighed igen: sprut, fører til ekstra indtaget kalorier + dårligere forbrænding op til flere dage efter 0g tømmermands-sult! Det var uden tvivl en rigtig god aften, men nu sidder jeg bare onsdag formiddag og føler mig ulækker, mens jeg nær-studerer størrelsen på mine gigantiske lår. Jeg bliver nødt sgu nødt til at træne i dag ..

/Shirley

10 kommentarer til “Den fik lidt for meget af det hele i går”

 1. Ina marts 14, 2012 hos 10:03 am #

  Ville ønske at jeg kunne komme med et godt råd eller andet.. men de tanker du har, har jeg selv.. :/ dybe vejrtrækninger…..

  • Shirley N marts 14, 2012 hos 11:44 am #

   Nej, men tak alligevel ❤ Jeg har bare en dårlig dag i dag …

 2. Anne marts 14, 2012 hos 10:06 am #

  Man skal også synde lidt en gang i mellem, og når nu det var så sjovt igår.. så går det lige!
  Det var hyggeligt!

  • Shirley N marts 14, 2012 hos 11:45 am #

   Ja, det var sgu det værd! 🙂 ❤

 3. Anne marts 14, 2012 hos 11:06 am #

  Du lyder virkelig til at have en spiseforstyrrelse. Dette indlæg kunne ligeså vel være skrevet af en anoretiker..

  • Anne marts 14, 2012 hos 11:23 am #

   Enig i, at Shirley er for bevidst om det.. Men alle har jo også en offdag 🙂

  • Shirley N marts 14, 2012 hos 2:51 pm #

   Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle svare, men jeg kan måske godt se, at indlægget virker lidt voldsomt set udefra, men mener ikke selv, at jeg har en spiseforstyrrelse, idet jeg ikke sulter mig selv ..

   • Nadia marts 15, 2012 hos 8:56 am #

    Du har det måske ikke endnu…. men hvis du er uheldig og bliver ved med at være lige så madfikseret kan der være en risiko for at du får en spiseforstyrrelse i fremtiden…

 4. s marts 15, 2012 hos 8:31 pm #

  Syntes ikke det er nødvendigt, at dømme Shirley, fordi hun har valgt at tage hånd om hendes dårlige vaner, og fokusere på at leve et sundere liv. Alle piger fokusere på deres udseende, og fordi Shirley gerne vil havde en flot krop, efter hendes egen subjektive mening, er det ikke ens betydning med at hun har en spiseforstyrrelse.

 5. will marts 24, 2012 hos 2:38 pm #

  mate do you have a twitter?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: