Fordomme om bloggere

13 mar


Der findes SÅ uendelig mange, som har fordomme omkring bloggere, og især modebloggere (som man nok ville kategorisere min som), men faktum er, at der alligevel er en del mennesker som læser disse..  Hvorfor bruge tid på noget, som man alligevel på en måde fordømmer? Efter min overbevisning, er det vel egentlig disse mennesker, som det i bund og grund er sørgeligt for!

Blogs er et voksende fænomen, og det er det vel af en årsag. Det kan være, at vi i længden er træt af at høre om et eller produkt, som skulle virke helt overdrevet fantastisk, sagt af en “ekspert”, og man hellere vil høre “sandheden” eller måske oplevelsen af et produkt fra en helt normal person, som egentlig ikke har noget at skulle vinde eller gavne.

Selvfølgelig bliver alt ikke sagt på bloggen, og udadtil kan nogle bloggere måske virke til at have et lidt for perfekt liv, og HVAD SÅ? Man kan jo for guds skyld bare lade være med at gå ind på det, sværere er det ikke!  Ligesom nogle vælger eksempelvis at untagge sig fra mindre heldige billeder på Facebook, så vælger nogle bloggere bare ikke at dele deres nedture. Hvis man er for personlig på bloggen, jamen så bliver man kritiseret for at bruge bloggen som en eller anden terapidagbog, og hvis man er for upersonlig, jamen så vil man jo bare have, at alle skal tro man har et perfekt Paris Hilton liv. Det er vel igen op til den enkelte blogger selv at bestemme, hvad de vil blogge om.

Og ja, som blogger skal man kunne tage imod kritik eller i hvert fald konstruktivt kritik, men mange glemmer, at os bloggere også er mennesker og har følelser. Nu har jeg ikke selv oplevet, at blive kritiseret i lige så stort omfang som andre bloggere, men jeg synes det er dybt forkasteligt, at nogle kan skrive SÅ usmagelige kommentarer som fx. Katrine Krøjby er blevet udsat for omkring hendes vægt, se hendes indlæg, hvor hun svarer tilbage på disse kommentarer HER.

Her afslutningsvis, vil jeg faktisk gerne stille et lille spørgsmål af ren nysgerrighed: hvorfor læser I egentlig blogs?

/Shirley

8 kommentarer til “Fordomme om bloggere”

 1. Anne marts 13, 2012 hos 11:44 am #

  Som blogger skal man vel kunne distancere sig selv.. Det er mega træls, at man er i en position, hvor man kan blive bitchet så meget. Men jeg tror desværre, at det følger med.. Man kan jo så trøste sig med, at man sikkert hjælper/inspirerer så mange flere end man “irriterer”.

  Jeg læser ikke særlig mange blogs, men det er en god overspringshandling og man tilpasser jo sin bloglæsning alt efter, hvad der interesserer en.

  det jeg godt kan lide ved din er at den er ærlig og personlig samtidig med, at du er virkelig god til at aktualiteten med dine indlæg.

  Jeg vil inspireres. Derfor læser jeg blogs 🙂

 2. Ina marts 13, 2012 hos 8:49 pm #

  Jeg er meget enig i det du skriver 🙂

  Det er forfærdeligt at folk har brug for at sende så klamme kommentarer til andre. Ingen er tvunget til at læse eller se på diverse blogs..

  • Shirley N marts 14, 2012 hos 11:50 am #

   Ja, det er virkelig forfærdeligt! 😦

 3. Maja marts 19, 2012 hos 4:02 pm #

  Jeg elsker bare at side at hygge mig med din blog.., læser faktisk ikke andre, sådan rigtig…(medmindre du har linket til dem)
  Du er god til at skrive lidt af hvert, tykt og tyndt, så når jeg keder mig roder jeg bare rundt i alle dine indlæg 🙂

  så bliv endelig ved!

  • Shirley N marts 21, 2012 hos 10:59 pm #

   Hej Maja! Åh, hvor er du sød! Tusinde tusinde tak – jeg er ofte i tvivl om bloggen, overhovedet er god (nok) og derfor varmer dine søde ord rigtig meget og sætter de tvivlsomme tanker på køl..

 4. nessdenise marts 25, 2012 hos 10:42 pm #

  Man vælger selv at smide ting op på nettet omkring sit liv. Men jeg syntes ikke det giver folk retten til at være så fucking grove overfor folk. Det er virkelig smagløst efter min mening!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: