God aften!

10 mar


Ville lige vise min nye super sexy grønne rejsekrus fra Bodum 0,35 liter til 150,- Der medfølger et ekstra “stempler-låg”, så man også kan lave stempelkaffe/the – virkelig genialt!

Hva’ ellers, lige pt. træner jeg jo 2-4 om ugen, kommer lidt an på, hvor travlt jeg har ..
Jeg er heldigvis kommet lidt mere til fornuft, hvor jeg for noget tid siden var på grænsen til det fanatiske, hvad angår træning og spisevaner. Det gik lidt op for mig, da jeg helt seriøst var ved at græde over, at min kæreste havde købt kylling med 13 % fedt og en anden episode, hvor jeg ikke lige nåede træning og brød sammen, at der var noget galt. MEN, nu føler jeg til gengæld, at jeg er begyndt ” at synde” for ofte. Mine laster er hverken slik, chips eller sodavand, det føler jeg alligevel, at jeg kan styre. Der er mere det med at overspise eller bare spise af ren kedsomhed eller spise noget usundt, fordi jeg er for doven til at lave andet. Det er lige det der med at finde den gyldne mellemvej, som jeg skal til at prøve at finde nu.

ESSIE – Matte about you!

Min nye smækre neglelak fra Essie, som er en topcoat, som kan påføres på alle neglelakker og gøre dem matte. Den er virkelig virkelig lækker og SÅ smart! Den koster ca. 110,- i Matas.


Jeg synes resultatet blev bedst med den røde og sorte, de to andre kunne jeg bedre lide uden den matte finish …

/Shirley

2 kommentarer til “God aften!”

  1. Nadia marts 12, 2012 hos 10:14 am #

    Dit hår ser vældigt flot ud på billederne med koppen. Der ser næsten kort ud?!
    Hvordan går det ellers med dit vægtab? Husk du skal passe på dig selv!

  2. Shirley N marts 12, 2012 hos 3:18 pm #

    Tak – jeg gik også efter noget a la “Twiggy” hår 🙂 Det er bare sat i en lav hestehale med nogle hårnåle. Jamen det går fint, det går langsomt, men sikkert fremad …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: