Dagens

5 mar

Jeg var et lille smut på strøget i dag med en veninde og fik gjort ugens window shopping. Senere tog vi på en lille hyggelig Chai-latte date på Café Pelikanen på Amager, som i øvrigt laver byens bedste! Afslutningsvis, tog jeg til min første thai boksnings træning i Fitness World. Det var sgu både hårdt og sjovt! Jeg vil dog nok påstå, at det ikke er helt rigtig thai boksning, forstået på den måde, at der ikke var meget fokus på om man gjorde det rigtigt eller ej, men mere om man fik lavet nogle øvelser tilsvarende sporten.. Det er helt klart noget, som jeg skal gøre igen – gerne fast en gang om ugen. Man føler sig også mere forpligtet til at få lettet numsen og komme ned at træne når man tilmelder sig et hold efter min mening .. Håber også I har haft en skøn dag!

/Shirley

5 kommentarer til “Dagens”

 1. Ina marts 5, 2012 hos 11:23 pm #

  Sikke en dag 🙂 Hvor lyder det hyggeligt. Hvor ligger den café? Er der noget bedre end chai.. Mmmmh!

  Deltag evt i min Giveaway!
  http://del-dig.blogspot.com/2012/03/giveaway.html

  Knuser

  • Shirley N marts 5, 2012 hos 11:29 pm #

   På Amagerbrogade 🙂 Chai latte er også mit yndlings! Det synes jeg vi burde gøre snart (med vores pink wedges) haha!

   Uhh ja – jeg deltager da helt sikkert!

   • Ina marts 5, 2012 hos 11:39 pm #

    Det kunne være så hyggeligt! Så snart solen skinner, er vi dem der er skredet ud i de pink sko 😀

    Dine extensions. Hvilken type og længde fik du i?
    Jeg er så forelsket MISUNDELIG i dit smukke hår ❤
    Men det er dyyyyrt. Pivs.

 2. Shirley N marts 6, 2012 hos 12:32 pm #

  Ja, vi er så ❤ Sol og sommer kom hid! Jeg fik sat 50 cm Avezu i, som er fra Nepal, har tidligere kun prøvet indisk hår, som hedder SHE hos Extended Beauty, men det er også dyrere og skulle efter sigende være bedre end Avezu.
  Hihi tak! Jeg føler mig også lidt mere lækker med langt stort hår, det handler blot om prioritering for mit vedkommende, så må jeg bare shoppe mindre :-p

  • Ina marts 6, 2012 hos 4:32 pm #

   JA! 😀 Se evt mine andre pink lækre sager, lagt ind under Walk In Closet idag! 😀 whiiiiiiii

   OK! Det ser jo strålende ud. Ih. Jeg går i tænkeboks. En tænkeboks af lykke ❤ Tror jeg vil give mig selv det, når jeg bliver rask! IH! Det var noget at se frem til!

   … Raskmelder mig imorgen 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: