Extensions!

4 mar

Jeg fik endelig langt hår igen, YAY!! Det var simpelthen så tiltrængt efter ham den forrige frisør nærmest klippede halvdelen af mit hår af (overdrivelse fremmer som sagt forståelsen). Idéen er lidt, at håret skal give mig endnu mere motivation til at få tabt mig og blive trimmet til sommer! GO GO GO!

Jeg fik lavet håret hos min yndlings frisør salon Extended Beauty, som jeg ALTID er fuldt ud tilfreds med! Læs mere om salonen, se billeder af deres behandlinger og priser HER!

Denne gang, kastede jeg mig ud i hotfusion-metoden, som jeg desuden aldrig har prøvet før. Jeg har tidligere prøvet flette-metoden og coldfusion (microringe). Jeg synes det er super svært at vurdere, hvad der er bedst, da det afhænger meget af ens hårtype. Jeg synes fx, at coldfusion fungerede bedre for mit hår, når jeg eksempelvis havde hestehale i forhold til flette-metoden, som lavede sådan en bule i baghovedet, idet jeg skal have en forholdsvis stor hårmængde grundet mit hårs tykkelse. Jeg fik også sat 3×3 baner på, hvilket er noget af det højeste man kan få sat i med flette-metoden. Derudover synes jeg, at coldfusion var en anelse mere skånsomt for mit hår end flette-metoden… Nu må vi se, hvordan det kommer til at gå med hotfusion, lige nu skal jeg lige vænne mig til igen at have så uendeligt meget hår

Med extensions kræves der også ekstra plejning! Det et must, at få anskaffet sig en extensionsbørste, da håret derved holder længere, og man ikke kommer til at rive i totterne/fletningerne ved en fejl. Plus, silkedråber er også guld værd – jeg bruger BioSilk silkedråber! Det får håret til at se mere glansfuldt ud, blive mere blødt, som også gør det langt nemmere er redde ud. Varmebeskyttende produkter inden håret føntørres, krølles eller glattes og sidst, men ikke mindst hårkur især i hårspidserne, hver gang håret vaskes er ligeledes vigtigt.

FØR

UNDER PROCESSEN

EFTER

DAGEN EFTER

Kan I lide mit “nye hår” …?

/Shirley

11 kommentarer til “Extensions!”

 1. Ina marts 5, 2012 hos 1:19 am #

  Jeg får seriøse extensions abstinenser nu.. kan da slet ikke sove, før din frisør er tjekket ud. iiiiiiih VIL VIL VIL! Du ser alvorlig godt ud!

 2. Anne marts 5, 2012 hos 2:23 pm #

  mega hot!!!

 3. Shirley N marts 5, 2012 hos 10:34 pm #

  I er SÅ søde, tusinde tak tøser ❤

 4. Anne marts 6, 2012 hos 12:09 pm #

  Det ser virkelig godt ud til dig 😀

  • Shirley N marts 6, 2012 hos 12:48 pm #

   Tusinde tak! Jeg er også super glad for det ❤ 😀

 5. fridaspeach marts 10, 2012 hos 8:37 pm #

  Det er så flot til dig 🙂
  Selvom du også havde mega lækkert hår før.

  Hvordan kan det være, at du har valgt netop den form for extensions?
  – jeg tænker frem for flet m.fl.

  • Shirley N marts 11, 2012 hos 11:51 am #

   Hihi tak 🙂 Jamen fletning var ikke helt mig, da jeg skal have sat store mængder hår på, før det ser nogenlunde naturligt ud, og mit hår vokser desuden rigtig stærkt, og derfor efter allerede en lille måneds tid, kom der som en bule på baghovedet når jeg havde håret i en hestehale, lidt kringlet – håber du forstår … Plus, jeg syntes håret virkede tungere med fletning ift. microringe.. Jeg skal helt sikkert have coldfusion (microringe) igen, hvis ikke hot fusion kommer til at fungere for mig i den lange ende..

   • fridaspeach marts 11, 2012 hos 5:57 pm #

    Jep jep, I get it 🙂

    Bliver dit hår meget slidt af mikroringene?

   • Shirley N marts 12, 2012 hos 9:45 am #

    Nej, jeg synes det var meget mindre skadeligt for mit hår end fletning 🙂

 6. Line marts 11, 2012 hos 1:35 pm #

  Du er så flot Shirley! 🙂

  • Shirley N marts 12, 2012 hos 9:46 am #

   Hehe, hvor er du sød Line – tusinde tak ❤ Og i lige måde, super fin blog du efterhånden har etableret!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: