Dét at være en størrelse 38 …

21 feb

Jeg ved det er forkert af mig at have det sådan, men jeg må ud med nogle ting – nogle ting som nager mit hjerte og som bliver ved og ved med at hjemsøge mig, allerværst nu. Det vil måske støde nogen, og det beklager jeg … 

Jeg beundrer virkelig kvinder, som kan bære størrelser over en str. 36 med hovedet højt, men jeg kan ikke…  Jeg føler mig fastlåst i en krop, som jeg ikke føler mig hjemme i. Kender I det når mennesker fx homoseksuelle møder nye mennesker, præsenterer dem selv som værende bøsser og stolte af det. I mit tilfælde er det snarere det omvendte og nærmere en undskyldning: ”Hej, jeg hedder Shirley og jeg er lidt tyk, men jeg ved det godt, og vil også gerne tabe 10 kg”. Jeg vil være på forkant – inden de når at nævne noget om min upassende vægt. Det er så latterligt, og JA jeg ved det – også fordi, hvilket menneske ville nogensinde kommentere på  en fremmed persons vægt – men måske er det deres tanker, som jeg er bange for?  Jeg har næsten altid kæmpet med min vægt, måske jeg bare er disponeret til at være lidt buttet, især når man tænker over, at jeg tager på af absolut ingenting? Nu er jeg begyndt at træne næsten hver dag – de overflødige kilo skal væk, og jeg vil på den danske strand! Den har jeg ikke besøgt i mange år fordi jeg decideret er flov over min krop, og bange for hvad folk ville tænke. Nu må vi se om jeg kan holde motivationen denne gang .. Spørgsmålet er så, selv hvis jeg egentlig skulle gå hen og tabe mig de 10 kg, ville jeg så langt om længe være tilfreds?

/Shirley

9 kommentarer til “Dét at være en størrelse 38 …”

 1. taazcha februar 21, 2012 hos 9:34 pm #

  Du er en meget smuk kvinde Shirley, så synes bestemt ikke at du skal have det sådan.
  Tværtimod beundre jeg din krop, fordi den ikke er for tynd eller for tyk.
  Desuden har du også en meget smuk udstråling og går i tøj som jeg aldrig ville turde at gå i – men som jeg vildt gerne ville gå med.
  Hvis jeg kunne vælge frit havde jeg valgt noget i stil med din krop, dvs. at jeg selv lige skal tabe lidt for at nå det mål.

  • Shirley N februar 22, 2012 hos 7:27 pm #

   Det var virkelig en rigtig hjertevarmende besked, det skal du i den grad have tak for! Det paradoksale er, at jeg faktisk også føler mig begrænset i at gå i det tøj, som jeg allerhelst vil gå med i fordi, at jeg ikke føler mig slank nok til at kunne bære det…

 2. Julie februar 21, 2012 hos 10:18 pm #

  Du kunne begynde at forholde dig til virkeligheden, altså ikke den du digter, men den virkelige virkelighed!
  Du bliver rost hver dag på bloggen, billeder osv. Begynd at tag det ind – helt ind – og benyt et øjeblik til at føle hvad det giver dig, ikke tanker, men følelser. Lyt til dem og anerkend dem. Du skulle tage at prøve øvelsen med at sige: ‘Og det er okay’! hvis du tænker grimt om dig selv.
  I bund og grund handler det om at tage ansvar for sit eget liv og fylde det med gode og fantastiske ting.
  Tænk over hvilke tanker du fokuserer på og sender ud. Det du sender ud er det du får tilbage. Du kan snyde din underbevisthed så det batter, og til sidst bliver det du fylder den med din virkelighed. Og så længe det handler om din vægt og reglerne du og andre sætter om vægt, tøjstørrelser osv, vil resultatet blive dit liv som det er nu.
  Ingen er ens – heldigvis. Lyt til Shirleys følelser, mavefornemmelse og mærk efter hvad dine behov er.
  Sejt med træningen! Hold fast i det, hvis det bevæger dig hen mod det dejlige.
  Husk det er fantastisk at være fantastisk!

  • Shirley N februar 22, 2012 hos 7:32 pm #

   Rigtig mange tak for din besked søde Julie, som gav rigtig meget stof til eftertanke! Du har så evig ret – jeg skal tilstræbe mig på at tænke mere positivt og lukke glæderne ind i mit liv. Og, blive bedre til rent faktisk at tro på de komplimenter jeg får!

 3. Cille februar 22, 2012 hos 9:34 pm #

  Tænk på Marylin Monroe, hun blev betragtet som verdens mest sexede og smukkeste kvinde, og hun var jo bare hammer lækker! Hun havde bløde former, ægte kvinder former og hun brugte størrelse 42 i bukser. Jeg synes du er super smuk – som du er.
  også i hverdagen. 🙂

  • Shirley N februar 24, 2012 hos 11:16 am #

   Hej CIlle…
   Tusinde tak for de søde ord, og du har helt ret 🙂

 4. Josefine februar 23, 2012 hos 10:15 am #

  Det var sådan der min veninde fik anoreksi.. Stop lige med det. det er du sku for smuk til..
  Jeg synes du har et rigtig smukt ansigt, men jeg synes ikke at du har brug for at tabe dig mere end max 10 kg.. Så bliver du tynd på den grimme måde.. Sig til dig selv du kun må tabe 10 kg, og gør det på den rigtige måde. vær realistisk, spist sundt og en diet du kan holde.. Lad være med at sulte dig selv. Og træn kun 3-4 gange om ugen.. Kroppen har brug for at restituere. At træne hver dag er spild da kroppen har brug for at slappe af for at forbrænde og alt det der.. Desuden vil du ikk kunne træne hver dag resten af dit liv, så du ka risikere at når du så stopper med at træne hver dag tager du hurtigt på igen da kroppen har vænnet sig til at skulle træne hver dag..
  Grunden til at du føler du tager på af ingenting er at du har et lavt stofskifte, snak med din læge om det da det kan justeres hvis det er for lavt.

  • Shirley N februar 24, 2012 hos 11:24 am #

   Hej Josefine. Tak for de rigtig mange god råd og søde ord. Jeg tror også jeg holder mig til de 10 kg. – gerne inden sommer 🙂 Jeg har desuden ringet til lægen ang. mit stoftskifte, og har en aftale her næste uge ..

   • Mie februar 28, 2012 hos 2:28 pm #

    Kvinder skal have former!!! MEN det er altid godt at træne, om ikke andet for at få frigivet nogle endorfiner.
    Hvis du virkelig gerne vil forbrænde fedt, er spinning den hurtigste måde. Og så har man en mega fed følelse efter en spinningtime! Så kan man supplere med styrketræning for at blive strammet op og/eller blive bodybuilder 😉

    Jeg synes dig du er mega flot som du er – det vigtigste er at man har det godt med sig selv, og det er nok mere psykisk end fysisk man skal arbejde med det. Dermed ikke sagt at man ikke må synes at man gerne vil være liiiiiidt strammere, sådan har jeg det også selv. Træningen kan give dig ekstra energi og overskud og gøre dig til det gladeste menneske i verden og kan derfor også være terapi i sig selv. Derfor synes jeg at alle bør træne for deres humørs skyld og fordi at man sagtens kan være tynd udenpå og tyk indeni. 🙂
    You go, girl!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: