1/2 pris på alt mad hos Dalle Valle!

19 feb

Jeg elsker billig god mad, og det er hvad man kan få hos Dalle Valle, som ligger på Fiolstræde 5, 1171 København K  Der er 1/2 pris på alt mad: lørdag, søndag, mandag og tirsdag, fra kl. 17.00 – 23.00. Derudover når der ikke lige er 1/2 pris på alt mad, så giver studiekortet 10% på alt. Og ikke nok med det, så er der 2 cocktails for 100,- hver dag efter kl. 21.00!


Denne gang var jeg der med en kær veninde, jeg bestilte blåmuslinger i hvidvin med hvidløg, tomatsauce, rosmarin og løg med tilhørende kartoffelbåde og aioli. Det blev 54,5,- (normalpris 109,-). Det var virkelig lækkert, og kan i den grad anbefales, men man skal lige have i baghovedet, at det er en meget let ret, og man skal nok derfor ikke lige bestille retten, hvis man er hundesulten.. Husk at komme i god tid, da stedet efterhånden er blevet ret velkendt!

Læs mere om Dalle Valle og tjek alle de andre lækre retter HER!

Se desuden min egen variant og opskrift af blåmuslinger i tomatsauce i morgen .

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: