Elsker du også duften af rent sengetøj?

16 feb

… Jamen så vil parfumen Fresh Laundry af mærket CLEAN være noget for dig!  Den dufter simpelthen af nyvasket sengetøj, som har hængt ude i solen en hel lækker varm sommerdag og hentet direkte ind fra tørresnoren.

CLEAN har udgivet adskillige andre lækre og milde parfumer bl.a Skin, som dufter frisk, cremet vanilje og mildt af moskus, som afleder tankerne hen mod varm hud, som man ønsker at putte sig helt tæt ind til. Shower Fresh parfumen skulle dufte som man lige var trådt ud af badet – dejlig frisk. Warm Cotton, som dufter af “taget-lige-ud-af-tørretumbleren” og Simple Soap, som navnet lyder dufter mildt af sæbe.  Jeg synes de er helt igennem geniale!  Mange parfumer kan virke for overvældende og nærmest ligefrem give hovedpine. Jeg synes det er et virkelig lækkert koncept at dufte mere “naturligt”. De kan købes mange steder bl.a i Matas, Esthetique og på nettet. Vejl. pris. 340,- med 30 ml. / 495,- med 60 ml.

Stem desuden meget gerne i stemmeboksen i mit forrige indlæg, på forhånd tak!

/Shirley

En kommentar til “Elsker du også duften af rent sengetøj?”

  1. Camilla februar 18, 2012 hos 1:33 am #

    Cleans parfumer er super lækre. De har virkelig formået at ramme nogle dufte som alle kan lide – inkluderet mig selv. Lære lækre parfumer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: