Hjælp mig med at forbedre bloggen!

15 feb

Bloggen har nu haft et gennemsnit på omtrent 1000 besøgende hver dag den seneste uge – det er jo helt og aldeles fantastisk! Tusinde tak til alle jer som følger bloggen, og ikke mindst jeres super søde kommentarer, de betyder utrolig meget for mig, samt motivationen for at blogge videre!


En af mine skønneste veninder sendte mig dette citat en dag, hvor jeg var lidt trist grundet forskellige årsager, men mest pga. diverse ting der havde med bloggen at gøre ..

“Ignore the haters and don’t let the copycatters get you down, fam! Remember, imitation is the highest form of flattery!” – Tyra Banks

Jeg indrømmer, at jeg alligevel trak på smilebåndet, da jeg læste det …

FORBEDRING
Jeg tilstræber mig på at gøre bloggen endnu større og bedre, og jeg har derfor brug for jeres hjælp. Jeg ville derfor bede jer om at sætte jeres stemme i nedenstående stemmeboks – jeres stemme ville være til megen gavn!NYT
Jeg har skabt et nyt menupunkt oppe i højre hjørne, som hedder FAQ, hvilket står for “frequently asked questions”. Jeg får pt. en del henvendelser og spørgsmål på min mail, og derfor kan det jo ske, at nogle af de samme spørgsmål bliver gentaget. Herinde vil jeg besvare de ofte stillede spørgsmål, og her vil I også have mulighed for at komme med jeres forskellige input. Kom hellere end gerne med forslag til blogindlæg I synes kunne være interessante.

FACEBOOK SIDEN SHIRLEYN.COM
LIKE desuden meget gerne min Facebook side, hvor jeg jævnligt smider rabatkoder op til fx. Asos, Nelly, H&M og mange flere og andre forskellige gode tilbud!  Kan gøres ved at gå ned i bunden af bloggen og ved at trykke HER!

TUSINDE TUSINDE TAK FOR JERES HJÆLP!

/Shirley

6 kommentarer til “Hjælp mig med at forbedre bloggen!”

 1. Anne februar 15, 2012 hos 8:45 pm #

  Vi elsker dig ❤

 2. Christina februar 15, 2012 hos 9:04 pm #

  Hej shirley, fed blog. Jeg kunne godt tænke mig noget mode til et mere bredt publikum, f.eks størrer størrelser tøj, eller make up til forskellige ansigter eller måske sko til større fødder, kan du følge hvor jeg vil hen af…. Det kunne være super cool!

  • Shirley N februar 16, 2012 hos 10:40 pm #

   Tusinde tak Christina 🙂 Det vil jeg tilstræbe mig på at gøre fremover!

 3. Katrine februar 15, 2012 hos 9:55 pm #

  Din blog er fantastisk og jeg følger den close by! Jeg ville elske hvis der kom flere “Dagens”! Personligt synes jeg blogs udskiller sig ved at værtinden formår at finde gode highstreet-fund der matcher noget af det mere eksklusive-celeb tøj vi studerende ikke får råd til… endnu 😉 Det er nemt nok at finde en lækker Balmain-jakke og smide den op, men hvem får virkelig noget ud af det, right? Keep up the good work, og jeg sikker på din blog vil få flere hits i den nærmeste fremtid!

  • Shirley N februar 16, 2012 hos 10:41 pm #

   Du er SÅ sød! Mange tak for de rigtig gode forslag – det vil jeg forsøge at gøre mere af fremover! MØS

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: