Tatoveringer

30 jan

Tatoveringer  kan være noget af det aller smukkeste, men de kan også være usædvanlig grimme, hvis de laves af ringe tatovører, saloner med dårlig hygiejne, hvis tatoveringerne ikke plejes ordentligt, hvis man har alkohol i blodet mens de laves osv.
Derfor siger jeg, som en næsten enhver forældre nu engang ville sige: TÆNK JER OM!

Undersøg på nettet eller hør blandt venner og bekendte, om de kan anbefale dygtige tatovører og saloner – tatoveringer skal der ikke spares penge på! For guds skyld, ikke bare hop ind i den første og bedste salon, da det ikke kræves, at man har licens før man kan tatovere, hvilket vil sige at enhver idiot kan kalde sig tatovør. Tatoveringer holder for evigt, og den dag i dag, er det stadig sindssygt dyrt og tidskrævende at få dem fjernet, og det er ikke engang en sikkerhed, at det i sidste ende bliver flot.


På de to nedstående billeder, ses mine to tatoveringer. Sommerfuglen fik jeg lavet, da jeg var 16, og den dag i dag, må jeg nok erkende, at jeg fortryder den en smule, ikke fordi den er grim efter min mening, men fordi den er så lille, og detaljerne så småt er udvisket med årerene. Jeg overvejer at få et cover-up, dvs. få dækket den til med en ny tatovering. Jeg overvejer stadig en sommerfugl, bare endnu større og langt mere detaljeret. Sommerfugle er måske kliché når det gælder tusser, men jeg synes nu egentlig de beskriver mig meget godt: frie, farverige, men også skrøbelige ..

Og her ses min seneste tus: et elektrokardiogram (hjerterytme). Den, fik jeg lavet sidste år – den symboliserer for mig, at kærlighed er det essentielle i livet, og at det er det, vi i bund og grund lever for. Læs mere om da jeg fik den HER.

Jeg er ret sikker på, at jeg nok får nogle flere tatoveringer i fremtiden, hvad, ved jeg ikke endnu…

INSPIRERENDE TATOVERINGER

Og, de lidt mere bizarre af slagsen …

Og tilslut, knapperne fra Guitar Hero…

/Shirley

2 kommentarer til “Tatoveringer”

  1. kaysarr januar 30, 2012 hos 9:20 pm #

    hjerterytmen er for vild!!

  2. Shirley N januar 30, 2012 hos 10:12 pm #

    Mange tak 🙂 Er også sindssyg glad for den!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: