Louisiana

28 jan

For 95,- pr. person eller 85,-, hvis man er studerende, kan man besøge Louisiana Museum of Modern Art i den hyggelige by Humlebæk med udsigt over Øresund, og tilhørende fantastisk smuk natur.

Så fik jeg taget et af mine nye snood (tørklæde) og store oversize sweater i brug.

Næsten helt ubeskriveligt fantastisk smukt billede af Andreas Gursky, som Louisiana i øvrigt har en stor udstilling med i øjeblikket. Udstillingen kan i den grad anbefales at se, og også selvom det “blot” er fotografier, så er det tydeligt at se, at der virkelig er lagt meget arbejde bag billederne.

Fast inventar på Louisiana, billede af Picasso


I øjeblikket, huser Louisiana  en udstilling eller helt konkret 3 værker af den meget omtalte kinesiske kunstner Ai Weiwei, som også er blevet kåret til verdens mest indflydelsesrige kunstner af det velansete tidsskrift Art Review med denne begrundelse:
”Ai Weiweis magt og indflydelse hænger sammen med, at han i både værk og ord er blevet en katalysator for internationale politiske debatter, som påvirker alle nationer i verden: ytringsfrihed, nationalisme, økonomisk magt, internettet og det enkelte menneskes rettigheder.”

‘The Gleaming Lights of the Soul” rummet/installationen af den japanske kunstner Yayoi-Kusama.
Et rum dannet af små kuglerunde lamper, spejle, og vand, som udgør et af de absolut smukkeste og og mest fredfyldte rum, som jeg nogensinde har set og været i! Et rum som man ikke har lyst til at træde ud af igen, ganske fascinerende.  Det kan ikke forklares, men skal opleves!

/Shirley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: