CROWN OF SCANDINAVIA

23 jan

Efter min eksamen i fredags – den allerførste på uni-studiet – tog jeg på en lille weekendtur med Oslobåden DFDS Seaways sammen med min kæreste.. En skøn måde at fejre en vellykket eksamen på. Jeg har været med båden utallige gange før, men denne var første gang med “Komfort klassen”, hvilket i den grad kan anbefales, selvom det ikke er helt billigt..

Fik da også shoppet en lille smule …

Jeg var lige et lille smut forbi Glitter, hvor de havde stort udsalg .. Normalt, er jeg ikke helt til Glitter smykker, mest fordi deres kvalitet ofte er rigtig ringe i forhold til deres priser, hvilket egentlig er ret ærgerligt, da de har rigtig mange fede smykker især statement pieces. MEN, så var det jo kun godt, at de havde tilbud. Fik 3 sæt øreringe og et armbånd til 147 kr. sparede i alt 203 danske kr. De har forresten også udsalg i de danske Glitter butikker i øjeblikket.

Min overskønne nye oversize sweater fra H&M til 73 kr. sat ned fra 388 kr.

Og tilslut mine nye to nye snoods fra KappAhl til 97 kr. pr. styk, som var sat ned fra 174 kr. Jeg var så heldig, at de i butikken havde et tilbud kørende, hvor man kunne få 2 varer, og få den billigste gratis. Sparede derfor i alt 251 kr.
 Snood er et halstørklæde som adskiller sig fra et almindelig halstørklæde ved, at det er “sat sammen i enderne”. Det er super smart, da det jo så ikke kan gå op og plus, at man kan bruge dem som hætte.
Smider nogle billederne på med dem på senere.

/Shirley

En kommentar til “CROWN OF SCANDINAVIA”

  1. apona februar 4, 2012 hos 10:31 pm #

    hi??

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: