Så blev håret farvet, igen igen!

8 jan

FØR

 

EFTER

Så fik jeg langt om længe farvet håret rødt! Jeg ville i første omgang gerne have haft det mere “orange/kobber”, men sådan blev det ikke helt. Jeg fik en dag – lige pludselig – en stor trang til forandring, og havde ikke tålmodighed til at få en frisørtid, og besluttede derfor at farve det selv. Jeg turde ikke risikere at ende op med decideret orange hår, så derfor valgte jeg den mere sikre røde farve.  Jeg farvede håret først med en farve, som man kunne kalde bordeaux rød (Schwarzkopf Soyance 5,69 – Mørk mahogny) ), og to dage senere med en næsten “skrige-rød” farve (Schwarzkopf Live 37 – Hypnotic red)
Jeg var bange for, at hvis jeg gik direkte fra blond til en meget rød farve, at farven ikke ville trænge nok igennem, og mit hår ville ende med at blive meget lys rød, næsten lyserød. Nu skal mit hår lige have et par ugers pause fra farvningen, da jeg kan mærke, at det har været lidt hårdt for det og skal desuden nu, forkæles med en masse hårkur. Rødt hår er og bliver en kamp at vedligeholde, da farven både meget let og hurtigt falmer. Glattejern og krøllejern skal derfor minimeres, da det både slider håret og får farven til at falme hurtigere. Ligeledes skal hårvaske minimeres mest muligt af samme årsag som før.

Læs/se med i morgen, hvor jeg samler alle mine forskellige hårfarver og frisurer, som jeg har haft de seneste par år i et stort galleri.

/Shirley

 

5 kommentarer til “Så blev håret farvet, igen igen!”

 1. Anne januar 8, 2012 hos 7:28 pm #

  Ariel!!!!

 2. Guapizimo januar 8, 2012 hos 10:23 pm #

  Det blonde er pænt til dig, men det røde er også virkeligt cool sådan en farve jeg altid beundrer andre for at have, men aldrig ville turde kaste mig ud i selv 😉

  • Shirley N januar 9, 2012 hos 4:41 pm #

   Tusinde tak! Jeg må indrømme, at jeg også tøvede en smule, men er super glad for det nu. Ville dog ønske, at jeg måske havde ventet med at farve det til sommer, da jeg nu fremstår ekstraordinært bleg :-p

 3. Mai april 27, 2012 hos 5:53 pm #

  Hvordan er det muligt for dig at skifte mellem så mange forskellige hårfarver hele tiden? 🙂 Synes det er vildt fedt med så meget variation. Jeg prøvede selv for nylig at farve mit brune (farvede) hår lysere, men pga håret røde pigmenter er det super svært at få det koldt blond (ligesom på dit før-billede). Du har ikke et tip til hvordan du gør? 🙂

  • Shirley N maj 4, 2012 hos 8:14 pm #

   Mit har er ret stærkt og tykt, men vil sige at efter jeg skiftede til blond og lige efter rødt, så er mit hår alligevel mistet en de af tykkelsen.
   Det kræver en del tålmodighed at gå fra brun til lys, mit krævede 3 gange striber, en afrensning og derefter 2 omgange helfarve med askeblond og derudover lilla shampoo hver gang jeg vaskede hår. Håber svaret hjalp 🙂 ellers må du lige skrive igen ..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: